Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cinci persoane reţinute pentru participarea la un scandal produs într-un local public din Cîmpeni. Sunt propuse pentru arestare preventivă

Publicat

Cinci persoane au fost reţinute pentru o perioadă de 24 de ore şi sunt propuse pentru arestare preventivă după ce poliţiştii au stabilit că sunt vinovate de producerea unui scandal provocat în urmă cu o săptămână într-un club din Cîmpeni.

Sâmbătă, pe baza probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pe o perioada de 24 de ore, pe baza de Ordonanţă de reţinere, faţă de alte 5 persoane participante la eveniment şi cercetate în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri, fapte pedepsite de art. 180, alin. 2, art. 217, alin. 1 şi art. 321, Cod Penal, respectiv: V.A.N.. de 21 ani, V.A.E.. de 19 ani, V.N. de 43 ani V.M.I. de,19 ani şi V.M. de 42 ani.

Cei 5 suspecţi reţinuţi, menţionaţi mai sus, au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Alba, urmând ca în data de 10.11.2013 să fie prezentaţi procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Referitor la cei 4 învinuiţii, respectiv B.I.N., V.C., C.D.S. şi P.S.G., reţinuţi de poliţişti în data de 08.11.2013, pe bază de Ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni au dispus cercetarea în stare de libertate, luând faţă de aceştia măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile.

În cauză cercetările continuă, urmând ca în funcţie de probatoriul administrat să fie dispuse măsuri legale faţă de toţi participanţi la eveniment.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: VIDEO: Jurnalist agresat în timpul protestului anti-RMGC de la Bistra. Instigatorul principal, un consilier local din comună | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax