Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cinci polițiști din Alba, amenințati cu drujba de către un bărbat. Au intervenit pentru aplanarea unui conflict în familie

Publicat

observatordetimis.ro

Cinci polițiști au fost amenințati cu o drujbă, de către un bărbat, în timpul unei intervenții pentru aplanarea unui conflict în familie. Fapta s-a petrecut în 9 octombrie, în satul Șilea, din comuna Fărău.

Un bărbat a chemat poliția din sat, pentru a interveni într-un scandal iscat între el și fiul său. La fața locului a ajuns un agent de poliție, dar în scurt timp și-a dat seama că are nevoie de întăriri. Fiul bărbatului nu s-a calmat nici la intervenția celor cinci polițiști și i-a amenințat pe aceștia cu drujba.

În cele din urmă, oamenii legii au reușit să îl rețină pe bărbatul scandalagiu, iar procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud au deschis pe numele acestuia un dosar penal pentru ultraj.

Procurorii au cerut arestarea preventivă pe numele lui U.R. Gligor, ia magistrații de la Judecătoria Aiud au admis propunerea.

Potrivit reprezentanților Judecătoriei Aiud, din datele înscrise în cererea de arestare preventivă, reiese că, un polițist din satul Șilea s-a deplasat la locuința bărbatului pentru a interveni într-un conflict iscat între acesta și tatăl său.

Agentul de poliție și-a dat seama că este depășit de situație și a mai chemat întăriri. Deoarece în zonă nu este semnal la telefon, polițistul a trebuit să meargă într-o altă locație și să își sune colegii.

În sprijinul acestuia au mai ajuns la fața locului încă patru polițiști, care s-au deplasat la casa bărbaților. Acolo, U.R. Gligor a pornit o drujbă și i-a amenințat pe cinci polițiști.

În cele din urmă, oamenii legii au reușit să aplaneze conflictul dintre cei doi bărbați. U.R. Gligor a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în 10 octombrie, dar nu a contestat măsura luată împotriva sa.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax