Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cinci răniți în urma unui accident feroviar. Două trenuri s-au ciocnit frontal, la Ploiești. Traficul este blocat

Publicat

Un accident feroviar s-a produs, miercuri, în zona gării Ploiești Triaj. Două trenuri s-au ciocnit frontal, iar cinci persoane au fost rănite. Potrivit primelor informații, trenul personal care circula pe ruta Ploiești Sud – București era în mișcare, iar trenul marfar, de la un operator privat, era oprit.

UPDATE: Potrivit noilor informații, bilanțul răniților a crescut. 11 persoane au fost rănite, dintre care una a suferit politraumatisme și a fost preluată de elicopterul SMURD, urmând să fie transportată la un spital din Capitală. Inițial s-a anunțat că ar fi vorba de cinci răniți ușor. Circulația trenurilor de pe această rută înregistrează întârzieri chiar și de o oră. 

Știrea inițială

La fața locului au fost mobilizate două descarcerări, două autospeciale de stingere, patru ambulanțe SMURD, o autospecială de terapie intensivă și una de transport personal și victime multiple, precizează ISU Prahova.

Raed Arafat a declarat, într-o intervenție telefonică la Digi24, că la fața locului intervin „mai multe echipaje, inclusiv elicopterul SMURD. Potrivit informațiilor preliminare este vorba de 5 răniți.

E posibil să mai fie încă o persoană, deci să fie șase. Zona a fost mai greu accesibilă pentru echipa de intervenție. La acest moment știm că sunt 5 sau 6 persoane care sunt rănite. Dacă e necesar vor fi duși la spitalul din Ploiești.”

În sprijinul echipejelor prahovene, la fața locului a fost trimisă și echipa CBRN a Unitatii Speciale de Intervenție in Situatii de Urgenta. De asemenea, un elicopter SMURD se deplasează in zonă.

Sursă: Digi24.ro, Romania24.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax