Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cinci şoferi au rămas fără permise şi alţi 200 au fost amendați pentru viteză, centură şi depăşiri. Acțiune a Poliției Rutiere ALBA în mediul rural

Publicat

politie

actiune politie 2 Peste 250 de amenzi au dat polițiștii rutieri din județul Alba, miercuri, într-o acțiune de prevenire a accidentelor pe arterele rutiere din mediul rural. Șoferii care nu au respectat limita de viteză, dar și cei care nu au purtat centura de siguranță sau au depăşit în zone interzise au fost în vizorul polițiștilor. Cinci conducători auto au rămas fără permis de conducere, iar 13 fără certificat de înmatriculare.

Polițiștii rutieri au acționat miercuri pentru prevenirea accidentelor rutiere cauzate în principal de viteza excesivă.

Cu această ocazie au fost aplicate 263 de sancţiuni contravenţionale, din care 170 pentru viteză, 21 pentru neportul centurii de siguranţă, 1 la depăşire, restul constituind alte abateri de la normele rutiere în vigoare. Valoarea amenzilor aplicate 43.200 lei.

Totodată au fost reţinute în vederea suspendării 5 permise de conducere, dintre care unul pentru depăşirea limitei de viteză şi unul pentru efectuarea unei depăşiri neregulamentare şi retrase 13 certificate de înmatriculare.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax