Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cinci şoferi din Alba, cu dosare penale pentru infracţiuni rutiere. Au fost opriţi în trafic, în weekend

Publicat

actiune politia

Cinci şoferi din Alba şi unul din Mehedinţi sunt cercetaţi de poliţişti, după ce au fost opriţi în trafic. Unii dintre conducătorii auto se aflau sub influenţa alcoolului, iar doi au refuzat testarea, însă nu au scăpat de dosare penale.

Potrivit IPJ Alba, vineri, 16 martie, în jurul orei 23.00, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos, în timp ce acţionau pe raza localităţii Ighiel, comuna Ighiu, l-au depistat pe un tânăr de 18 ani din comuna Meteş, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă, 17 martie, în jurul orei 20.30, poliţiştii rutieri din Alba Iulia l-au depistat, pe raza localităţii Bucerdea Vinoasă, pe un tânăr de 33 de ani din comuna Cricău, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică, 18 martie, în jurul orei 3.45, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş, în timp ce acţionau pe raza localităţii Pianu, l-au depistat pe un tânăr de 25 de ani, din comuna Pianu, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot duminică, poliţiştii rutieri din Blaj, în timp ce acţionau împreună cu poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj pe strada principală din comuna Valea Lungă, l-au depistat pe un bărbat de 34 de ani, din Teiuș, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Faţă de aceştia, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Vineri, în jurul orei 22.30, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, în timp ce acţionau pe strada Zăvoiului din comuna Valea Lungă, au oprit pentru control o motocicletă ce era condusă de un bărbat de 33 de ani. Întrucât emana miros de alcool, poliţiştii i-au solicitat motociclistului să se supună testării cu aparatul etilotest şi recoltării mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, însă acesta a refuzat.

În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 3.30, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au oprit pentru control un autoturism ce era condus, pe strada Marcus Aurelius, de un tânăr de 28 de ani, din judeţul Mehedinți. Tânărul emana miros de alcool, iar poliţiştii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, însă a refuzat atât testarea cât şi conducerea la spital, pentru recoltarea mostrelor de sânge.

Faţă de ultimii doi tineri, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de refuz de recoltare a mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax