Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cinci tineri din Abrud au intrat în apartamentul unui bărbat care dormea și au furat bunuri și bani. Patru dintre ei, REȚINUȚI

Publicat

Cinci tineri din Aiud au intrat în aprtamentul unui brărbat în tim ce acesta dormea și au furat bani și bunuri în valoare de 1.000 lei.

Patru dintre aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore. 

Potrivit, IPJ Alba, la data de 12 aprilie 2021, polițiștii din Abrud au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de 4 tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 37 de ani, din Abrud, care, alături de un minor de 16 ani, din Abrud, sunt cercetați pentru furt calificat.

În noaptea de 08/09 aprilie, cei 5 ar fi profitat de faptul că un bărbat a lăsat ușa apartamentului neîncuiată, ar fi pătruns în interiorul acestuia și ar fi sustras o sumă de bani și bunuri în valoare de 1.000 de lei, în timp ce proprietarul dormea.

Polițiștii au recuperat prejudiciul, în proporție de 90 %, iar în cursul zilei de azi, 13 aprilie, cei 4 reținuți vor fi prezentați în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax