Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Cinci tineri din Abrud şi Cîmpeni, reţinuţi de poliţişti în urma unor scandaluri în localuri publice. Sunt cercetaţi pentru ultraj

Publicat

Cinci tineri din Abrud şi Cîmpeni au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă, după ce au provocat scandaluri în localuri publice din cele două oraşe. Aceştia sunt cercetaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri.

UPDATE: Marţi, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni l-au prezentat pe instanţei pe Daniel – Cristian O., din Abrud, cu propunere de arestare preventivă. Judecătoria a admis solicitarea, astfel că tânărul a fost depus la centrul de reţinere şi arestare preventivă IPJ Alba. Gheorghe-Ovidiu S. va fi cercetat în libertate, cu obligaţia de a nu părăsi localitatea.

În cazul scandalului de la Cîmpeni, Adrian-Vasile B., Ioan-Doru N. şi Nicolae-Alin S. au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi prezentaţi procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni cu propunere de arestare preventivă. Procurorii au dispus cercetarea în stare de libertate a lui Nicolae –Alin S. faţă de care au luat măsura obligării de a nu părăsi localitatea pentru o perioadă de 30 de zile.

Completul de judecată din cadrul Judecătoriei Câmpeni a dispus măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.


Luni, 16 decembrie, poliţiştii din Abrud au luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de Daniel-Cristian O., de 32 de ani şi Gheorghe-Ovidiu S.,de 22 de ani, ambii din oraşul Abrud, cunoscuți cu antecedente penale, cercetaţi într-un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de  ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Reamintim că vineri, 13 decembrie, în jurul orei 22.00, Daniel-Cristian O. împreună cu Gheorghe-Ovidiu S. şi Ioan-Marcel M. (19 ani), fiind sub influenţa alcoolului, au provocat un scandal într-un local public din Abrud, jignind clienţii şi răsturnând mese, au spart sticle şi l-au lovit cu pumnii şi picioarele pe un tânăr din Alba Iulia.

Pentru a scăpa, tânărul din Alba Iulia s-a refugiat într-un alt local din oraşul Abrud, unde ulterior a fost urmărit de doi dintre agresori, fiind lovit de către unul dintre ei, cu o sticlă în cap.

Victima s-a deplasat la spitalul orăşenesc Abrud pentru îngrijiri medicale unde a fost consultat şi i-a fost acordate îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

Marţi, Daniel-Cristian O. şi Gheorghe-Ovidiu S. vor fi prezentaţi Parchetului de pe Lângă Judecătoria Cîmpeni, cu propunere de arestate preventivă. Ioan Marcel M. este cercetat în stare de libertate sun aspectul comiterii aceleiaşi fapte, respectiv “ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

Tot luni, la Cîmpeni, poliţiştii au continuat cercetările cu privire la fapta de ultraj contra bunelor moravuri comisă în noaptea de 14/15 decembrie, într-un local public din oraş.

În urma datelor obţinute în anchetă, cercetările au fost extinse, poliţiştii stabilind că la scandalul provocat de N.I.D., de 24 de ani şi B.A.V., de 20 de ani, din Cîmpeni, a participat şi S.N.A., de 21 de ani, din Cîmpeni, cei trei distrugând mai multe bunuri şi adresând expresii jignitoare persoanelor aflate în local.

Faţă de cei trei suspecţi, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax