Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cinci tineri din Blaj, REȚINUȚI pentru furt din locuinţă. Au sustras bunuri în valoare de 10.000 de lei

Publicat

hot televizor casa apartament

Cinci tineri cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani din Blaj au fost reținuți de polițiști după ce ar fi pătruns prin efracţie în casă şi ar fi sustras bunuri în valoare de 10.000 de lei. 

Poliţiştii din Mihalţ au reţinut 5 tineri din Blaj ce sunt bănuiţi de comiterea unui furt dintr-o locuinţă din localitatea Cistei. Aceştia ar fi pătruns prin efracţie în casă şi ar fi sustras bunuri în valoare de 10.000 de lei.

Potrivit IPJ Alba, la data de 18 aprilie a.c., poliţiştii Postului de Poliţie Mihalţ au identificat şi reţinut 5 tineri, cu vârste cuprinse între 17 ani şi 19 ani, toţi din Blaj, cunoscuţi cu antecedente penale, ce sunt bănuiţi de comiterea unui furt din locuinţă, faptă sesizată poliţiei la data de 18 decembrie 2017.

Se pare că, în noaptea de 17/18 decembrie 2017, cei 5 tineri ar fi pătruns, prin efracţie, în locuinţa unui cetăţean din localitatea Cistei, comuna Mihalţ, iar din interiorul acesteia ar fi sustras bunuri în valoare de 10.000 de lei (băuturi alcoolice, parfumuri şi un televizor).

Faţă de cei 5 tineri, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de joi, 19 aprilie, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax