Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cinci tineri din Sebeș, cercetați pentru lovire, după ce au agresat un tânăr din localitate

Publicat

bataie

Cinci tineri din municipiul Sebeș, cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, sunt cercetați de polițiști pentru lovire sau alte violențe, după ce au agresat un alt tânăr din localitate.

Potrivit IPJ Alba, la data de 27 februarie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au identificat 5 tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani, toţi din municipiu Sebeş, ca persoane bănuite de comiterea unei agresiuni, faptă reclamată poliţiei în seara zilei de 23 februarie a.c.

Se pare că, la data de 23 februarie, în jurul orei 20.15, în timp ce se aflau pe strada Gării din municipiul Sebeş, pe fondul consumului de alcool, cei 5 ar fi avut discuţii în contradictoriu cu un tânăr de 22 de ani, din Sebeş, împrejurare în care l-au agresat, lovindu-l în zona feţei şi în abdomen. Victima nu a suferit leziuni grave şi nu a rămas internată în spital.

Faţă de cei 5 tineri, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe precum şi pentru stabilirea întregii lor activităţi infracţionale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax