Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cine a fost tânărul de 23 de ani din Răhău, ucis din gelozie. Indignare și durere printre cei care l-au cunoscut

Publicat

Comunitatea din Răhău este în continuare șocată și indignată după crima de acum câteva zile în urma căreia un ”tânăr foarte frumos şi cuminte”, cum era cunoscut în sat, și-a pierdut viața. 

Daniel C. avea doar 23 de ani şi toată viaţa înainte. Era îndrăgostit de o tânără cu doi ani mai mică decât el, colegă de serviciu.

Cu cei doi tineri era coleg şi Paştiu Alexandru, consătean din Răhău, principalul suspect în cazul crimei. Cei trei se știau de multă vreme.

”Era gelos pe Dani că umblă cu ea. O amenința pe la lucru. La fata aia nu-i plăcea de el deloc” a spus unul dintre colegii de muncă ai celor doi.

Alexandru Paștiu este acuzat de procurori că nu a putut să accepte relaţia dintre cei doi şi a decis să îi atace. S-a întâmplat luni dimineaţă, în jurul orei 04.00.

Paştiu este acuzat că a intrat în locuinţa unde dormeau cei doi tineri şi i-a lovit cu un cuţit.

Daniel nu a supravieţuit atacului, una dintre lovituri atingându-i inima. Familia acestuia este distrusă, iar apropiaților nu le vine încă să creadă ce s-a întâmplat.

Iubita acestuia, înjunghiată şi ea, a scăpat cu viaţă. A reuşit să anunţe autorităţile după plecarea criminalului şi a ajuns la spital.

Crima a șocat comunitatea locală. Moartea lui Daniel a lăsat un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut și a produs o durere sfâșietoare în familia sa.

Vezi și: UPDATE VIDEO: CRIMA de la Răhău. Momentul în care principalul suspect a fost prins

Atacatorul a aruncat cuţitul şi a fugit într-o pădure, la circa 10 kilometri de sat, unde a fost prins după câteva ore de către doi poliţişti care au folosit motociclete enduro, ajutaţi de alţi trei prieteni, toţi pasionaţi de acest sport.

Ce spune Parchetul

”Inculpatul a pătruns fără drept în locuinţa victimelor din municipiul Sebeş, sat Răhău, jud. Alba şi le-a aplicat acestora mai multe lovituri cu un cuţit, în zone vitale ale corpului.

În urma agresiunilor fizice, a survenit decesul unei victime de gen masculin în vârstă de 23 de ani şi rănirea celeilalte victime, de gen feminin, în vârstă de 21 de ani.

Aceasta din urmă a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, starea sa de sănătate fiind stabilă.

Presupusul autor a fugit de la locul faptelor, fiind identificat ulterior de către organele de poliţie, în apropierea unei păduri din localitate”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dan

    marți, 27.04.2021 at 07:45

    felicitari baietilor, exista si politisti care i-si fac datoria si in timpul liber

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax