Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

„Cine pleacă la plimbare pierde locul de onoare”: USL Alba a rămas fără candidat la Primăria Ponor

Publicat

USL Alba nu mai are candidat la Primăria Ponor, la localele din vară. După ce şi-a depus candidatura pentru primăria din localitate, iar ulterior şi-a retras-o, pentru ca după câteva zile să revină asupra acestei decizii, social-democratul Ioan Petruţ a aflat de la BEJ că nu va mai intra în cursa electorală.

Biroul Electoral Judeţean (BEJ) şi ulterior Judecătoria Aiud şi Tribunalul Alba au respins cererea lui Ioan Petruţ de a candida la alegeri. După ce, în 1 mai, Petruţ şi-a depus candidatura pentru Primăria Ponor, ulterior, acesta depus o cerere la Biroul Electoral de Circumscripţie Comunală prin care a solicitat renunţarea la candidatură. Şapte zile mai târziu, Petruţ a revenit la gânduri mai bune şi a depus o nouă cerere la BEC, prin care cerea să i se reaprobe candidatura. Atât BEC, cât şi 2 instanţe de judecată au declarat nulă solicitarea social-democratului. Astfel, deşi are listă completă de consilieri locali în respectiva localitate, USL Alba a rămas fără candidat la Primăria Ponor pentru alegerile din 10 iunie.

Conducerea USL Alba a precizat că nu are cunoştinţă despre motivele care l-au determinat pe Petruţ să renunţe iniţial la candidatură.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. Cautator !

    miercuri, 16.05.2012 at 18:05

    Cautam o PDL-ista inocenta, care se considera si jurnalista, dar habar n-are cu ce se mananca profesia asta, gasitorului se acorda o recompensa !

    • Alex Danila

      miercuri, 16.05.2012 at 23:22

      Imi pare rau ca te dezamagesc, dar stirea e cat se poate de transparenta,si nu favorizeaza PD-L-ul.

    • moderatorul de serviciu

      miercuri, 16.05.2012 at 23:31

      @cautator!, cauta pedelista in alta parte. ai gresit adresa web. daca era vreun pedelist aici nu-ti vedeai postul pe site. si daca era vreun uselist nici @Alex Danila nu mai apuca sa iti raspunda. hai, da search!!!

      • Cautator !

        joi, 17.05.2012 at 15:27

        Te rog frumos uita-te ce titlu are aceasi informatie pe site-ul Unirea si ai sa vezi diferenta. Limbajul asta din titlu il aveam pe la vreo 5 sau 6 ani. Cred ca stii si tu, ca titlul unui articol are o importanta mare pentru reusita acestuia, trebuie sa fie concis, consistent, asa ceva inveti in primul an de jurnalism. Titlul de fata iti inspira un sentiment de bucurie a unui copil de varsta mai sus amintita. Daca persoana se crede jurnalist si vrea sa transmita o informatie, nu o opinie personala, atunci trebuia ca titlul, sa nu contina nici cea mai mica urma de emotie. Succes-uri ! 🙂

        • moderatorul de serviciu

          joi, 17.05.2012 at 18:21

          @cautator!, ai facut radiografia psihologica a frazelor din text? Dai dovada de o exigenta eronata. Si daca tot vrei o polemica in domeniu, manipularea pe care tu induci ca s-a facut nu este valabila in cazul relatarilor negative care sunt invelite in elemente comice. As spune chiar ca ele duc la o atenuare a mesajului negativ. Asa ca eu cred ca este mai mult un text de consolare decat ce spuneai tu un text care sa faca lobby pro pdl.

  2. AA

    joi, 17.05.2012 at 11:57

    USL=PSD sä piardä peste tot

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax