Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Cine sunt cei cinci elevi din Alba care au luat ZECE la Evaluarea Națională. Povești din spatele unei performanțe de excepție

Publicat

Cinci elevi din județul Alba, patru din Alba Iulia și unul din Sebeș, au reușit să obțină nota maximă la Evaluarea Națională din 2021. Alba24.ro a stat de vorbă cu toți cei cinci elevi pentru a afla cum au reușit să obțină nota zece atât la limba și literatura română, cât și la matematică. 

Vezi AICI: REZULTATE finale EVALUARE NAȚIONALĂ 2021 în ALBA: Procentul mediilor peste 5 a crescut la 80%. Locul 6 în top național

Teodora Maria Pleșa – Școala Gimnazială ”Avram Iancu” din Alba Iulia

Pentru Teodora, probele nu au fost grele. Mai mult de atât, nu i s-a părut un examen dificil, iar subiectul la matematică i-a plăcut foarte mult și automat nu a avut dificultăți în a-l rezolva.

Pe viitor, Teodora vrea să meargă la Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” la clasa de matematică-informatică, intensiv engleză.

Vezi și EVALUARE NAȚIONALĂ 2022: Modele de subiecte pentru examenul de clasa a VIII-a, publicate de minister

Bianca Tomanicska – Școala Gimnazială ”Ion Agârbiceanu” Alba Iulia

Bianca a spus pentru alba24.ro că, pentru a ajunge la media 10, a fost nevoie de muncă și dăruire pentru învățătură, mai ales în ultimul an școlar. Cel mai ușor subiect a fost la cel de la Limba și literatura română. Pe viitor, Bianca vrea să studieze la un profil real în cadrul Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan”.

Maria Georgiana Barb – Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș

Maria a studiat foarte mult în clasa a VIII-a pentru examenul de Evaluare Națională. Un mare plus pentru media de 10 a fost pasiunea acesteia pentru matematică, pe care a descoperit-o încă din clasa a V-a.

Munca pentru nota maximă nu a fost lipsită de sacrificii, deoarece Maria a fost nevoită să se vadă mai rar cu prietenii, pentru a studia mai mult, însă acum lucrurile vor reveni la normal. Pe viitor, Maria vrea să continue studiile la Colegiul Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, la științele naturii.

Robert Florin Mateș – Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia

Florin a studiat pentru Evaluarea Națională în toți cei patru ani. Pasionat de mic de limba română și de matematică, Evaluarea Națională nu i-a pus probleme în a obține nota maximă. Pe viitor, Robert vrea să urmeze o carieră militară și să meargă la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazu” din Alba Iulia.

Cătălin Traian Gabriel Ioani – Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Alba Iulia

Media maximă a fost obținută, la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia, de elevul Cătălin Traian Gabriel Ioani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax