Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cine transmite LIVE meciurile din Champions League, UEFA Europa League și UEFA Conference League, în România

Cine transmite LIVE meciurile din Champions League

Publicat

Cine transmite LIVE meciurile din Champions League, UEFA Europa League și UEFA Conference League. Reprezentanții Digi Sport au anunțat că toate cele patru canale de sport din portofoliul DIGI vor transmite următoarele trei sezoane ale acestor competiții. 

UEFA Champions League își va păstra locul de frunte în grila de programe Digi Sport, cu un format nou și îmbunătățit.

Sezonul 2024-2025 aduce o schimbare semnificativă în configurația sistemului de desfășurare a competiției: trecerea de la faza grupelor cu 32 de cluburi participante la o ligă extinsă formată din 36 de echipe.

Astfel, numărul de etape va crește de la 6 la 8, iar totalul meciurilor disputate va ajunge la 189, cu 64 de partide mai mult decât în formatul anterior.

Digi Sport va transmite din această toamnă și celelalte două competiții europene: UEFA Europa League și UEFA Conference League.

Sistemul UEFA Europa League va fi aliniat cu cel al UEFA Champions League, cu 189 de meciuri programate în sezonul următor.

Totodată, UEFA Conference League va include o ligă extinsă de 36 de echipe și 6 etape înainte de faza eliminatorie.

Cine transmite LIVE meciurile din UEFA Champions League și Supercupa Europei

Astfel, în serile de marți, miercuri și joi, Digi Sport devine scena unde starurile fotbalului mondial își vor da întâlnire în dueluri senzaționale, care vor urca acțiunea și suspansul la cote maxime.

În fiecare vară, Digi Sport va continua să transmită Supercupa Europei, în cadrul căreia câștigătoarea UEFA Champions League va înfrunta echipa învingătoare din UEFA Europa League din sezonul precedent.

“Suntem încântați să aducem aceste competiții europene de top în casele telespectatorilor noștri. Schimbările din structura competițiilor vor oferi și mai multă diversitate și dramatism, iar Digi Sport va fi gazda perfectă pentru a trăi împreună emoția fotbalului european.” a declarat Mircea Șai, Manager de Proiect Digi Sport.

Foto: Pixabay

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate