Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cioban din comuna Rădeşti agresat de un consătean, după o dispută pentru o păşune

Publicat

pasune, casa

Un bărbat din comuna Rădeşti a fost reţinut de Poliţie, pentru lovire sau alte violenţe. L-ar fi agresat pe un consătean după ce ar fi avut discuţii legate de o păşune.

Potrivit IPJ Alba, duminică, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 49 de ani, din Meşcreac, comuna Rădeşti, care este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovire sau alte violenţe.

Sâmbătă, în jurul orei 18.00, s-ar fi deplasat la o stână din localitatea Meșcreac unde, pe fondul unor discuţii în contradictoriu legate de un teren de păşunat, avute cu proprietarul stânei, un bărbat de 69 de ani, din aceeaşi localitate, l-ar fi agresat, provocându-i leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare 22-24 de zile de îngrijiri medicale, potrivit concluziilor medico legale formulate în cauză.

Persoana reţinută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax