Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cioban la o stână din Aiudul de Sus, cercetat de Poliție. A furat doi miei și i-a vândut cu 1.000 de lei

Publicat

Un tânăr din Aiud care transporta cu căruța doi miei a fost oprit în trafic, marți seară, de Poliţie. Oamenii legii au descoperit că tânărul cumpărase mieii cu 1.000 de lei de la un îngrijitor la o stână, însă cel din urmă îi furase.

Potrivit IPJ Alba, în 17 iulie, în jurul orei 22.00, poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud, în timp ce efectuau activităţi de patrulare pe raza localităţii Aiudul de Sus, l-au depistat pe un tânăr din municipiu, care transporta, cu o căruţă, doi miei.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul cumpărase mieii de la un bărbat în vârstă de 70 de ani, angajat îngrijitor la o stână din localitate. Acesta din urmă i-a furat, pentru a-i valorifica, fără drept.

Cei doi miei, în valoare de 1.000 de lei, au fost restituiţi proprietarului, iar faţă de bărbatul de 70 de ani a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax