Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ciobani din Alba cercetaţi pentru distrugere, după un incendiu în Feneşasa. Au aprins foc lângă o colibă şi l-au lăsat nesupravegheat

Publicat

Doi ciobani din Meteş, respectiv comuna Rădeşti sunt cercetaţi de poliţiştii din Zlatna, după ce au aprins un foc şi l-au lăsat nesupravegheat, iar acesta s-a extins la o colibă din zona Feneşasa-Sub Piatră. Clădirea a fost distrusă de incendiu, iar paguba a fost estimată la 2.500 de lei.

Marţi după-amiaza, Poliţia Orașului Zlatna a fost sesizată de  către un cetăţean din Feneş cu privire la faptul că, în noaptea de ¾ mai, i-a ars o colibă în locul numit „Feneşasa – sub Piatră”. Prejudiciul a fost estimat de reclamant la valoarea de 2.500 lei.

În baza sesizării, poliţiştii au demarat activităţile de cercetare stabilind că incendiul a fost provocat de P.I.G., de 33 de ani din comuna Meteş şi B.V., de 46 de ani, din comuna Rădeşti, doi ciobani care s-au aflat în zonă, sâmbătă seara, cu o turmă de oi şi care au făcut un foc, lângă colibă, pe care l-au lăsat nesupravegheat.

În urma incendiului, construcţia, realizată în cea mai mare parte din lemn, a fost distrusă în totalitate.

Faţă de cei doi ciobani, cercetările sunt continuate de Poliţia Oraşului Zlatna, sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax