Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ciolacu cere soluții în scandalul Drugtest: Permisul înapoi în 72 de ore sau dosar penal pentru șoferii pozitivi la test

Publicat

Ciolacu cere soluții în scandalul Drugtest: Şoferii care ies pozitiv la testul rapid pentru droguri, îşi vor primi permisul de conducere înapoi dacă rezultatele analizelor de laborator nu vin în 72 de ore, susţine secretarul de stat în Ministerul de Interne, Bogdan Despescu.

Premierul Ciolacu le-a cerut reprezentanţilor poliţiei să pună la punct o soluţie în acest sens până la următoarea şedinţă de guvern.

Citiți și: ”Oameni nevinovați se aleg cu dosare penale”. Petiție virală împotriva testelor antidrog rapide. Reacția Poliției

Dacă rezultatul la probele biologice care vine după trei zile este pozitiv, se va întocmi dosar penal pentru conducere sub influenţa produselor interzise.

Bogdan Despescu a insistat că aparatul Drugtest cu care se face testarea rapidă a şoferilor detectează doar prezenţa unei substanţei psihoactive, însă numai după ce vin rezultatele de la laborator, acestea pot fi considerate ca probe într-un dosar penal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

 1. Daniel

  marți, 09.07.2024 at 17:55

  Și ce face șoferul care este din Gorj și iese fals pozitiv în Vaslui. Cum ajunge acasă, cine plătește cazarea lui pentru 72 de ore ? OUG făcută pe genunchi. Unde este prezumția de nevinovăție ?

 2. pilu

  marți, 09.07.2024 at 20:30

  Ciolacu cere. Păi de la cine să ceri, că toţi sunt de calibrul tău, năcădăi. Deci cum s-ar zice unbli cu cerşitul. Ruşinos să avem astfel de necalificaţi în fruntea ţării.

 3. --==s0s0==-

  miercuri, 10.07.2024 at 05:35

  Atat s-a putut, iata rezultatele…..coalitia nicu si marcel !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate