Connect with us
Publicitate

SPORT

Ciprian Selagea va juca în Grecia, în 2012. Vezi cu cine a semnat mijlocașul albaiulian

Publicat

Mijlocașul albaiulian Ciprian Selagea a început cu dreptul noul an. Acesta s-a întors în 31 decembrie din Grecia, unde a parafat o înțelegere valabilă până în vară cu gruparea Panionios Atena. Deținut de FC Bihor, fotbalistul a fost împrumutat la gruparea elenă până în vară, grecii având și opțiunea de a-l cumpăra pe Selagea.

După ce s-a distrat de revelion, fotbalistul are în continuare motive de sărbătoare, întrucât tânărul va evolua în prima ligă din Grecia, iar 2012 se anunță a fi un an de succes. ”Mi-am dorit mult să joc în străinătate, iar acum vreau să profit la maxim de această șansă. E o experiență nouă pentru mine, Panionios e un club important, unde am ocazia să mă afirm”, a declarat, pentru Liga2.ro, Ciprian Selagea, mijlocaș Panionis Atena.

Cotat la 100.000 de euro, mijlocașul Selagea are în palmares două promovări, una alături de Unirea Alba Iulia, iar cea de a doua a fost realizată în 2011, alături de FC Bihor Oradea.

Panionis Atena se află în prezent pe locul 11 în Grecia, acumulând 13 puncte în 14 runde.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax