Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Circula pe motocicletă cu permisul suspendat. Un tânăr din Ciugud este cercetat de poliţişti

Publicat

motocicleta

Poliţiştii din Alba Iulia l-au oprit, vineri seara, pe un motociclist care trecuse calea ferată, în zona şoselei de centură, printre barierele coborâte. Au descoperit că avea permisul de conducere suspendat, astfel că s-a ales cu dosar penal.

Laurenţiu C. (18 ani) din Ciugud a fost oprit de poliţişti vineri, la ora 23.24, la intersecția străzii Mărășești cu şoseaua de centură, la trecerea la nivel cu calea ferată. Acesta, aflat pe o motocicletă, nu oprise la trecerea la nivel cu calea ferată în timp ce semibarierele erau coborâte, iar semnalele acustice și luminoase erau în funcțiune.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că tânărul avea permisul de conducere suspendat din data de 18 august, pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Acum, polițiștii efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană cu permis de conducere suspendat.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Laurentiu

    sâmbătă, 06.10.2012 at 19:05

    dar eu sunt nemuritor, ca tot fug si nu mai mor.

  2. Laurentiu

    sâmbătă, 06.10.2012 at 19:10

    Am un kawasaki ninja bazat, cu 200 de cai l-am tunat:>!

  3. derp t.roll

    duminică, 07.10.2012 at 21:15

    e plin de ****cioși dintrăștia cu rumeguș in cap și fasole in corp, care se umflă tot mereu… teribiliști și fără nici un respect pentru lege. Ăștia și mucoșii ****cioși cu scutere. Mă bucur de noile reglementări ale codului rutier în ceea ce privește scuteriștii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax