Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

UPDATE: Circulația pe Autostrada Sebeș- Sibiu s-a redeschis parțial. Cu o zi înainte s-a stat în coloană și o oră

Publicat

Circulaţia pe A1 s-a redeschis parțial vineri dimineața, pe direcția Sibiu – Orăștie, între nodurile Cunţa şi Sebeş Vest, după ce a fost închisă timp de 24 de ore. Lucrările executate joi au avut ca scop conectarea celor două autostrăzi din zona orașului: Autostrada A10 Sebeș – Turda cu Autostrada A1 Sibiu – Deva.

Potrivit CNAIR, sensul Orăștie – Sibiu va rămâne în continuare închis pentru încă două ore (n.r. – până în jurul orei 10:30), din motive de siguranță a traficului.

UPDATE, ora 12:20 – Potrivit DRDP Timișoara, circulația pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, între nodurile rutiere Cunța și Sebeș Vest, a fost redeschisă pe ambele sensuri.

„Amintim faptul că traficul rutier a fost restricționat în această zonă pentru 24 de ore, între 23 iulie 2020, începând cu ora 07.00, respectiv până în data de 24.07.2020, ora 07.00, restricția fiind prelungită din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile”, au transmis reprezentanții CNAIR.

Joi după amiaza, la intrare în Sebeș cozile au fost și de 7 kilometri: „Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, joi, în zona închisă a autostrăzii A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 312, localitatea Sebeş, s-a format coloană în mişcare pe 7 kilometri, iar la kilometrul 292, localitate Cunţa, judeţul Alba, coloana se întinde pe 1 kilometru”, a transmis, joi, Centrul Infotrafic.

Circulaţia a fost oprită pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, pe tronsonul kilometric 292 – 312, între nodurile rutiere Cunţa şi Sebeş Vest, judeţul Alba, pentru efectuarea lucrărilor de construcţie în vederea realizării conexiunii Autostrăzii A10 cu A1. Traficul este deviat pe DN 1 şi DN 7.

S-a stat în coloană și 60 de minute pentru o porțiune de drum de 6 kilometri, atât între Vințu de Jos și Sebeș cât și la intrare în Sebeș dinspre Sibiu.

Lucrări complexe pe Autostrada A1 Sibiu – Deva desfășurate joi, în zona Sebeș, cu scopul de a realiza conexiunea cu Autostrada A10 Sebeș – Turda.

Este vorba despre turnarea plăcii pentru supra-betonarea pasajului de pe breteaua 2, care traversează A1, între nodul rutier Sebeș – Lancrăm și Sebeș – Vințișoara.

De cealaltă parte, între nodul rutier Cunța și nodul rutier Sebeș – Lancrăm, constructorul a amplast pe piloni un tablier metalic, parte a bretelei care leagă A10 de A1.

Ridicarea piesei s-a putut face cu ajutorul unei macarale de mare tonaj. 

sursa foto: facebook/ Info Trafic Jud Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax