Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

UPDATE: Circulația pe Autostrada Sebeș- Sibiu s-a redeschis parțial. Cu o zi înainte s-a stat în coloană și o oră


Publicat

Circulaţia pe A1 s-a redeschis parțial vineri dimineața, pe direcția Sibiu – Orăștie, între nodurile Cunţa şi Sebeş Vest, după ce a fost închisă timp de 24 de ore. Lucrările executate joi au avut ca scop conectarea celor două autostrăzi din zona orașului: Autostrada A10 Sebeș – Turda cu Autostrada A1 Sibiu – Deva.

Potrivit CNAIR, sensul Orăștie – Sibiu va rămâne în continuare închis pentru încă două ore (n.r. – până în jurul orei 10:30), din motive de siguranță a traficului.

UPDATE, ora 12:20 – Potrivit DRDP Timișoara, circulația pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, între nodurile rutiere Cunța și Sebeș Vest, a fost redeschisă pe ambele sensuri.

„Amintim faptul că traficul rutier a fost restricționat în această zonă pentru 24 de ore, între 23 iulie 2020, începând cu ora 07.00, respectiv până în data de 24.07.2020, ora 07.00, restricția fiind prelungită din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile”, au transmis reprezentanții CNAIR.

Joi după amiaza, la intrare în Sebeș cozile au fost și de 7 kilometri: „Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, joi, în zona închisă a autostrăzii A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 312, localitatea Sebeş, s-a format coloană în mişcare pe 7 kilometri, iar la kilometrul 292, localitate Cunţa, judeţul Alba, coloana se întinde pe 1 kilometru”, a transmis, joi, Centrul Infotrafic.

Circulaţia a fost oprită pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, pe tronsonul kilometric 292 – 312, între nodurile rutiere Cunţa şi Sebeş Vest, judeţul Alba, pentru efectuarea lucrărilor de construcţie în vederea realizării conexiunii Autostrăzii A10 cu A1. Traficul este deviat pe DN 1 şi DN 7.

S-a stat în coloană și 60 de minute pentru o porțiune de drum de 6 kilometri, atât între Vințu de Jos și Sebeș cât și la intrare în Sebeș dinspre Sibiu.

Lucrări complexe pe Autostrada A1 Sibiu – Deva desfășurate joi, în zona Sebeș, cu scopul de a realiza conexiunea cu Autostrada A10 Sebeș – Turda.

Este vorba despre turnarea plăcii pentru supra-betonarea pasajului de pe breteaua 2, care traversează A1, între nodul rutier Sebeș – Lancrăm și Sebeș – Vințișoara.

De cealaltă parte, între nodul rutier Cunța și nodul rutier Sebeș – Lancrăm, constructorul a amplast pe piloni un tablier metalic, parte a bretelei care leagă A10 de A1.

Ridicarea piesei s-a putut face cu ajutorul unei macarale de mare tonaj. 

sursa foto: facebook/ Info Trafic Jud AlbaDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

EVENIMENT

ALBA: Un nou caz COVID, confirmat în ultimele 24 de ore. Incidența actualizată în localitățile din județ

Publicat

A fost raportat încă un caz COVID nou în județul Alba, potrivit datelor transmise de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Alba, vineri, 23 iulie.

Cazul nou este în comuna Săliștea.

De la începutul pandemiei, în județul Alba au fost confirmate 21.398 cazuri, 20.670 persoane vindecate și 713 decese.

Joi, în Alba au fost prelucrate în total 292 de teste (93 la DSP și 199 la SJU).

Numărul total de teste efectuate până în prezent în județ a ajuns la 235.686.

Incidența cazurilor COVID la 14 zile în județul Alba este de 0,01 (anterior 0,01).

Situația pe localități – Rata incidenței cazurilor noi COVID-19 la 14 zile (județul Alba, perioada de referință 9-22 iulie):

Mediul urban:

Localitate – cazuri la 14 zile – incidența cazurilor COVID-19:

Aiud – 1 caz – 0,04 (anterior 0,04)

Alba Iulia – 1 caz – 0,01 (anterior 0,01)

Abrud – 0 cazuri – 0,00 (anterior 0,19)

Baia de Arieș – 0 cazuri – 0,00 (anterior 0,00)

Blaj – 0 cazuri – 0,00 (anterior 0,00)

Câmpeni – 0 cazuri – 0,00 (anterior 0,00)

Cugir – 0 cazuri – 0,00 (anterior 0,00)

Ocna Mureș – 0 cazuri – 0,00 (anterior 0,00)

Sebeș – 0 cazuri – 0,00 (anterior 0,00)

Teiuș – 0 cazuri – 0,00 (anterior 0,00)

Zlatna – 0 cazuri – 0,00 (anterior 0,00)

Notă: Potrivit metodologiei în vigoare ”prin incidenţa cumulată la 14 zile se înţelege incidenţa cumulată a cazurilor calculată pe un interval de 14 zile, cuprins între a 17-a zi şi a 3-a zi, anterioare datei în care aceasta se realizează, prin raportare la cifra reprezentând suma persoanelor cu domiciliul sau reşedinţa în localitatea de referinţă, comunicată comitetului judeţean/al municipiului Bucureşti pentru situaţii de urgenţă de către Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, prin structurile teritoriale judeţene, în prima zi lucrătoare a săptămânii, la ora 16.00”.

Citeste mai mult
Publicitate

CÂMPENI

Femeie din Câmpeni, amenințată cu moartea de prietenul ei. Polițiștii i-au deschis bărbatului dosar penal

Publicat

Polițiștii din Câmpeni au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-ar fi amenințat concubina. S-a ales cu dosar penal, pentru amenințare.

Potrivit IPJ Alba, joi, 22 iulie, polițiștii din Câmpeni au fost sesizați prin 112, de către o femeie de 32 de ani, din Câmpeni, cu privire la faptul că ar fi fost amenințată cu moartea și cu acte de violență, de către concubinul ei.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului și a răspunsurilor date de victimă, față de bărbatul de 40 de ani, din Câmpeni, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile și i-au interzis să se apropie de femeie.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

Citeste mai mult
Publicitate

ADMINISTRATIE

Acces la mall pentru persoanele nevaccinate, doar în timpul săptămânii, nu și în weekend. Ce restricții sunt discutate la Guvern

Publicat

Una dintre variantele discutate în coaliția de guvernare pentru stimularea vaccinării ar fi ”program” separat de acces la mall pentru clienți.

Vicepremierul Dan Barna a declarat vineri că una dintre măsuri este accesul diferențiat la unele „servicii neesențiale” precum la mall.

„Am discutat în ședința coaliției, au fost prezentate mai multe variante. Asupra unora dintre ele premierul și-a exprimat susținerea. E clar că trebuie să venim cu măsuri pe modelul altor state europene astfel încât să încurajăm vaccinarea. Probabil valul 4 va avea un efect de stimul.

Vezi și Măsuri de încurajare a vaccinării discutate în Coaliție: vouchere de vacanță sau tombole pentru utilaje agricole și mașini

Sunt două tipuri de demersuri, cele de încurajare și stimulare, dar și acele măsuri pentru cadre medicale ca existența vaccinării să fie o condiționalitate sau la servicii neesențiale, în weekend să meargă la mall doar persoanele vaccinate, restul în cursul săptămânii”, a declarat Dan Barna.

sursă: stiripesurse.ro

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Avertizare CERT-RO pentru românii care merg în Grecia. La ce trebuie să fie atenți când completează formularul PLF

Publicat

Românii care merg în Grecia și trebuie să completeze formularul solicitat la intrarea în această țară sunt atenționați să utilizeze doar portalurile oficiale, deoarece au apărut site-uri care pot colecta date personale și informații financiare, atenționează specialiștii CERT-RO.

Potrivit Centrului Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică (CERT-RO), cei care călătoresc sau plănuiesc să se deplaseze în Grecia trebuie să fie atenți unde își introduc datele pentru generarea formularului necesar la intrarea în țară.

”Cei care călătoresc sau plănuiesc să se deplaseze în Grecia trebuie să fie atenți unde își introduc datele pentru generarea formularului necesar pentru intrarea în țară. Site-ul oficial, recomandat inclusiv de Ministerul Afacerilor Externe, este https://travel.gov.gr.

Au apărut deja site-uri care pot profita de neatenția utilizatorului pentru a-i colecta date cu caracter personal sau date financiare, așa cum putem observa în imaginile de mai jos.

Evitați accesarea surselor neoficiale și nu furnizați date pe astfel de site-uri! Mai mult, în acest caz utilizatorului i s-au cerut inclusiv date de card, deși în mod normal formularul NU specifică necesitatea oferirii acestor detalii”.

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate