Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Circulaţia pe TRANSALPINA, redeschisă oficial din 15 august. Precizări pentru şoferi de la CNADNR

Publicat

transalpina2 Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a anunţat vineri că se redeschide circulaţia rutieră pe Transalpina, tronsonul Obârșia Lotrului – Rânca, începând de sâmbătă, 15 august, ora 7.00.

Este vorba despre DN 67C, Rânca – Obârșia Lotrului, între kilometrii 34+500 şi 59+800, segmentul cel mai spectaculos din Transalpina, care a fost marcat şi asfaltat.

Pe această porţiune de drum, până acum, accesul se făcea în regim de şantier în lucru, pe propria răspundere a şoferilor şi participanţilor la trafic.

Circulația va fi permisă în intervalul orar 7.00 – 19.00 pentru categoriile de autovehicule cu masă totală mai mică de 3,5 tone.

Pe timpul nopți, circulația este interzisă din cauza traseului dificil și pentru evitarea oricăror pericole.

Participanților la trafic li se recomandă să respecte indicatoarele si semnalizarile rutiere existente, precum și să adapteze viteza la condițiile traseului.

În ceea ce priveşte tronsonul DN 67 C Transalpina din judeţul Alba, de la ieşire din Petreşti până după Lacul Oaşa, au fost făcute lucrări de reparaţii, iar în câteva zile se vor finaliza şi marcajele.

Între Şugag şi Oaşa, sunt 44 de podeţe la care s-a intervenit pentru repararea carosabilului, iar intenţia drumarilor este să monteze şi parapeţi de protecţie pe marginea drumului.

Citește și Se repară TRANSALPINA în judeţul Alba. Lucrările de întreţinere vor fi gata până în august

Reamintim că în iulie, reprezentanţi CNADNR anunţau că în august urma să fie redeschisă oficial Transalpina, în acest sens fiind suplimentat numărul de muncitori care lucrau pentru amenajare.

Deși era oficial  închisă, de la începutul verii mii de turiști s-au încumetat să traverseze DN67C (Transalpina) pe porțiunea care urcă până la 2.100 de metri, între Obârșia Lotrului (Vâlcea) și Rânca (Gorj).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax