Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Circulația rutieră pe strada Mărășești din Alba Iulia revine la normal. Se va putea circula de ambele sensuri de mers

Publicat

Circulația rutieră pe strada Mărășești revine la normal. Mai exact de vineri, 3 noiembrie se va circula pe ambele sensuri de mers. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Primăriei Alba Iulia. 

Revenirea la circulația pe ambele sensuri a fost decisă după ce Gabriel Pleșa a avut o discuție cu cetățenii din zonă, la care au participat reprezentanții Serviciului Rutier din cadrul IPJ Alba și ai departamentelor de specialitate din Primăria Alba Iulia.

În urma discuțiilor, s-a decis ca începând de vineri, 3 noiembrie 2023, circulația rutieră pe strada Mărășești să se desfășoare în ambele sensuri, mai ales că au fost finalizate lucrările la iluminatul public stradal.

Circulația rutieră în intersecția strada Mărășești – strada București – DJ 107 (Calea Ciugudului) va fi dirijată, cu circulația prioritară pe traseul strada București – DJ 107 (Calea Ciugudului).

În intersecția strada Mărășești – strada Gheorghe Doja, drumul prioritar va fi strada Mărășești.

Conform avizului Serviciului Rutier din cadrul IPJ Alba, aceste modificări vor fi valabile pentru următoarele 6 luni.

Situația traficului rutier pe străzile Mărășești și București va fi monitorizată în continuare de către Poliția Rutieră și serviciile de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului Alba Iulia, în scopul identificării și soluționării unor eventuale disfuncționalități.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Popescu

    joi, 02.11.2023 at 13:49

    În sfârșit cineva s-a trezit din prostie cruntă. Ce logică a avut cel care a venit cu ideea să facă sens unic acea stradă?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax