Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Circulația unor trenuri afectată de furtună, în centrul și vestul țării. Copaci căzuți pe calea ferată, linii electrice rupte

Publicat

foto: europafm.ro

Circulația unor trenuri din centrul și vestul țării a fost afectată în noaptea de vineri spre sâmbătă de copacii căzuți pe calea ferată și de lipsa energiei electrice. Problemele s-au înregistrat din cauza condițiilor meteo nefavorabile înregistrate în cursul nopții.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA anunță că circulația mai multor trenuri din centrul și vestul țării a fost oprită temporar în cursul nopții, din cauza copacilor prăbușiți pe calea ferată.

Astfel, pe segmentul feroviar Deda – Monor -Geldin, Trenul 1641, care circulă de la București la Baia Mare, a staționat în stația Deda, pentru a se asigura accesul drezinei pantograf, cu care s-a acționat pentru tăierea și îndepărtarea copacilor.

Echipele de intervenție au verificat linia de contact și au remediat deranjamentelor constatate la sistemul de alimentare cu energie electrică.

Trenurile și-au reluat circulația la ora 7.38.

De asemenea, nu este tensiune în linia de contact între stațiile Deva – Ilia (Regionala Timișoara) din cauza unui deranjament la sistemul național de alimentare cu energie electrică. Pe acest segment, trenurile circulă cu locomotive Diesel, până când furnizorul național de energie remediază deranjamentul.

foto: rol ilustrativ sursa:europafm.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax