Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Circulaţie blocată pe DN7. Două TIR-uri au intrat în coliziune

Publicat

Circulaţia a fost blocată timp de aproximativ 2 ore pe DN7, la intersecţia cu localitatea Sibişeni, din cauza unui accident de circulaţie. Două TIR-uri au intrat în coliziune, iar şoferul unuia dintre ele a fost rănit.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Alba, un autocamion care se deplasa pe direcţia de mers Sebeş-Deva nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autovehiculul din faţă, a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune cu un alt autotren, care venea din faţă. Poliţiştii ne-au informat că unul dintre TIR-uri era încărcat cu material textil.

Un detaşament de pompieri a fost solicitat să intervină la locul accidentului pentru stingerea unui incendiu izbucnit la cabina unuia dintre TIR-uri. Potrivit ISU Alba, oamenii au sunat la 112 pentru a semnala faptul că ieşea fum din cabină.

Circulaţia a fost reluată pe sensul de mers Sebeş-Deva, în jurul orei 12.00, iar, 30 de minute mai târziu, traficul a fost deblocat pe ambele sensuri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax