Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: TIR răsturnat pe DN7, în zona Sibişeni – Vinţu de Jos. Circulația a fost blocată, miercuri seara, timp de peste șapte ore

Publicat

Circulaţia rutieră pe DN7 în judeţul Alba, în zona Sibişeni, între Vinţu de Jos şi Sebeş a fost blocată de miercuri după-amiaza, timp de mai bine de șapte ore, din cauza unui accident rutier. Un TIR s-a răsturnat pe şosea, iar, până la îndepărtarea acestuia de pe carosabil, în jurul orei 1.00, în noaptea de miercuri spre joi, traficul a fost deviat.

Şoferul TIR-ului, cetăţean străin, a scăpat doar cu zgârieturi. În accident nu a fost rănite alte persoane.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, apelul la 112 privind producerea accidentului a fost primit la ora 17.26. Şoferul unui TIR încărcat cu tablă zincată şi înmatriculat în Macedonia ar fi încercat să evite impactul cu un autoturism Opel care circula în faţa sa, însă l-a acroşat din spate şi s-a răsturnat pe şosea. Bărbatul prezenta escoriaţii şi a refuzat să fie transportat la spital.

Traficul rutier a fost deviat în zona accidentului pe DJ107C, pentru direcţia Orăştie – Sebeş şi pe DJ705, pentru direcţia Sebeş – Orăştie, de la ora 17.30 până în jurul orei 00.00.

Potrivit şoferilor aflaţi în trafic miercuri seara, în jurul orei 20.00, la intrarea în Sebeş dinspre Sibiu s-a format coloană de maşini pe o distanţă de aproximativ 9 kilometri.

Revenim cu amănunte.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. bogdan

    joi, 15.08.2013 at 00:24

    Circulaţie reluată la 00:20

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax