Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Circulaţie reluată pe DN7, la Şibot. A fost blocată din cauza unui accident. Două persoane au fost duse la spital

Publicat

Circulaţia rutieră pe DN7, în zona Şibot a fost blocată pentru aproximativ o oră, luni dimineaţa, pe sensul de mers Orăştie – Sebeş, din cauza unui accident rutier. Două persoane au fost transportate la spitalul din Cugir.

Accidentul s-a petrecut în momentul în care un trailer a încercat să intre în şantierul de autostradă, trecând peste linia continuă. A lovit un autoturism care circula regulamentar. În urma coliziunii, maşina a fost avariată uşor, iar două persoane au fost transportate pentru investigaţii medicale la spitalul din Cugir.

UPDATE: “Potrivit IPJ Alba, “la data de 23.07.2012, ora 8.49, pe DN 7, la km 350+450 m, în afara localităţii Şibot, T.N., de 52 de ani, din municipiul Tîrgu Jiu, în timp ce conducea o autoutilitară, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de mers prin viraj la stânga şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus în aceeaşi direcţie de mers de A.P., un bărbat de 34 de ani, din judeţul Tulcea.

În urma accidentului, S.V., de 21 de ani din municipiul Constanţa şi o femeie de 42 de ani din Năvodari, judeţul Constanta, pasageri în autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internaţi în spital.”


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Al doilea accident pe DN7, la Şibot, într-o singură zi. O persoană a rămas blocată în caroseria unui autoturism | alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax