Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Circulație de coșmar între Lancrăm și Alba Iulia, semnalizată de aplicațiile de trafic. Se circulă bară la bară pe 10 kilometri

Publicat

Coșmar în trafic, între Lancrăm și Alba Iulia, luni, în jurul orei 11,30. Se circulă bară la bară, într-un ritm foarte lent. Potrivit aplicațiilor Google Maps și Waze, drumul este roșu pe anumite tronsoane și sunt necesare între 35 și 40 de minute pentru a străbate cei aproximativ 10 kilometri. În realitate însă, șoferii pot ajunge să străbată această zonă chiar și într-o oră. 

Situația se repetă zilnic, din cauza numărului mare de mașini și a faptului că autostrada Sebeș Turda nu este finalizată. Există totuși o rută alternativă pentru navetiști, pe la Vințu de Jos, Vurpăr, până la Bărăbanț – Alba Iulia, însă șoferii aflați doar în tranzit nu o cunosc.

Pe acolo, drumul durează aproximativ 25 de minute însă inconvenientul pentru șoferii care doar străbat zona și nu au ca destinație Alba Iulia este că intrarea în oraș este în partea cealaltă în raport cu ieșirea spre Aiud și Cluj Napoca.

Aglomerația de pe acest tronson s-a banalizat în ochii autorităților, astfel încât nici nu mai este semnalată de serviciul Infotrafic al Poliției Române. Cu toate acestea, problema rămâne pentru șoferi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ionel

    luni, 26.08.2019 at 12:08

    Dar nu spuneti și despre starea proastă a drumului de la intrarea în Alba Iulia pe varianta Vurpăr și despre cum îți distugi mașina prin șanțurile de acolo? Ruta alternativă propusă nu este o alternativă prea bună, nici pentru turisme și nici pentru camioane! Pentru că, la intrarea în oraș, Primăria Alba Iulia nu s-a mobilizat să asfalteze drumul cu pricina. Slab din partea lor. Atâția ani n-au făcut mai nimic să ajute traficul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax