Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Circulaţie dificilă în intersecţia semaforizată din zona Gării Alba Iulia. Se fac lucrări de racordare la reţeaua de canalizare

Publicat

Circulaţia la intrarea municipiul Alba Iulia, în zona intersecţiei semaforizate de la Gară se desfăşoară cu dificultate, din cauza unor lucrări la canalizare. Traficul pe sensul de acces spre strada Take Ionescu este deviat pe sens interzis, pentru a permite executarea operaţiunilor la infrastructură.

Reprezentanţii administraţiei locale au precizat că lucrările sunt programate să fie finalizate în maxim o săptămână, timp în care circulaţia va rămâne deviată. Pentru aceasta modificare, există aviz de executare a lucrărilor. Acestea presupun racordarea la reţeaua de canalizare cu strada Traian din Alba Iulia.

Martori oculari din zonă au spus că, în timpul lucrărilor, o parte din carosabil s-a surpat, îngreunând intervenţiile la reţeaua de canalizare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax