Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Circulaţie în condiţii de iarnă pe toate drumurile judeţului Alba. Vremea se va înrăutăţi începând cu orele amiezii

Publicat

Ninsoarea care a început să cadă de duminică după-amiaza în judeţul Alba a afectat considerabil deplasarea autovehiculelor pe drumurile care tranzitează judeţul. Din nefericire, nici luni condiţiile meteo nu sunt mai favorabile. Ninge fără oprire în Alba Iulia, dar şi în restul localităţilor, iar utilajele de deszăpezire se străduiesc cu greu să facă faţă stratului gros de zăpadă care acoperă carosabilul.

În cursul nopţii trecute, pe drumurile naţionale s-a intervenit cu 22 de utilaje de deszăpezire, care au împrăştiat 315 tone de material antiderapant. Nici reprezentanţii de la Drumuri Judeţene nu au avut o noapte uşoară. Toate cele 55 de utilaje din dotare au fost puse în funcţiune pentru curăţarea arterelor principale. Potrivit ISU Alba, drumul care face accesul între Poiana Vadului şi localitatea Petelei rămâne în continuare nepracticabil pentru mijloacele auto.

Luni dimineaţa, mercurul din termometre arăta -3 grade Celsius, iar, potrivit meteorologilor, temperaturile vor ajunge până la 1 grad Celsius în jurul amiezii. Dacă frigul de afară pare să se mai fi potolit, locuitorii judeţului Alba vor avea în continuare bătăi de cap din cauza ninsorii. Fulgii cad necontenit, iar reprezentanţii CNADR semnalează zăpadă de 2 cm pe toate drumurile judeţului. Reamintim că, de luni de la ora 12.00, intră în vigoare o avertizare  de ninsori şi vânt de până la 40 de km pe oră.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. andreeadark

    luni, 13.02.2012 at 16:38

    Unde actioneaza utilajele?De la Alba-Iulia la Aiudnu se vede ca ar fi actionat,la fel si de la Alba-Iulia spre jud.Hunedoara,nici de la Alba-Iulia spre jud.Sibiu.Nu ca nu se vad utilajele,ci pe soselele mentionate nu se vede ca ar fi trecut in cursul zile de azi(13.02.2012) asa ceva,nu sa deszapezeasca,nici macar sa imprastie material antiderapant.Sint penibili cu declaratiile lor cu tot!!!!

    • Adrian

      marți, 14.02.2012 at 17:30

      ]n județul Alba, nici urmă de utilaje. Astăzi 14.02.2012, pe comunicația Alba-Sibiu, dezastru.La ora 17.00, coloane de mașini spre Sibiu, spre Alba și în orașul Sebeș(municipiu,comună,sat).Motivul, la aproximativ 3 km de Sebeș zăpadă și gheață pe carosabil.Un idiot care nu răspundea de porțiunea de drum a făcut treabă bună. Adică a stat degeaba. Alt idiot din structura administrativă a plătit activitatea nedesfășurată și un politician a băgat bani în buzunarul propriu și al partidului (PDL sau altul-nu mai contează).Oare dacă idioții de mai sus ar fi trimiși în județul Sibiu să vadă cum se face o treabă serioasă ar costa mult?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax