Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Circulaţie îngreunată la ieşire din Alba Iulia spre Sebeş. Recomandări pentru şoferi

Publicat

pasarela partos coloana Şoferi aflaţi în trafic, luni după-amiaza, în jurul orei 15.20, au sesizat că se desfăşura cu dificultate circulaţia la ieşire din Alba Iulia spre Sebeş. S-au format coloane de maşini, iar echipaje de la Poliţia Rutieră au primit misiunea de a acorda asistenţă pentru fluidizarea traficului.

Problemele din trafic ar fi cauzate atât de numărul mare de maşini aflate pe DN1 în zona Alba Iulia-Sebeş cât şi de lucrări la carosabil în zona Lancrăm.

Conducătorilor auto li se recomandă să circule cu prudenţă, să respecte disciplina în trafic şi, eventual, pot alege variante ocolitoare, dinspre şoseaua de centură a oraşului Alba Iulia, pe ruta DJ 107 – Drâmbar – Teleac.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Albaiulian

    luni, 16.11.2015 at 18:27

    Nu e vorba de nr mare de mașini, ci de lucrările la carosabil, zona sebes-alba,făcute la ore de maxima circulație, evident cu caracter intenționat și tendențios.

  2. Ab

    luni, 16.11.2015 at 18:40

    Traficul era blocat, ingreunat e putin spus, de la ora 12 pe ambele sensuri, circulatia era chiar deviata pe aratura si pe podul vechi in zona 3 poduri. Pe la 15 or aflat si cei de la politie ca circulatia e blocata si se plimbau cu girofarele pornite.

  3. sofer

    luni, 16.11.2015 at 22:15

    Ingreunata e circulatia in fiecare dupa-masa, dupa ora 16 zici ca „s-a spart conducta” cu masini, iar spre sfarsitul saptamanii nu mai zic…sa construiasca odata autostrada aia!! Ca m-am saturat de atatea TIR-uri care trec pe rand si cu viteza 1 peste pod…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax