Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Circulaţie rutieră îngreunată pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, din cauza unui TIR care s-a defectat

Publicat

Circulaţia rutieră pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia s-a desfăşurat cu dificultate, luni după-amiaza, din cauza unui TIR care s-a defectat în drum, în zona podului peste râul Mureş. Autovehiculul de mare tonaj a blocat partea carosabilă, iar deplasarea maşinilor s-a efectuat alternativ, pe un sens de mers.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii au intervenit pentru scoaterea TIR-ului în afara părţii carosabile şi fluidizarea traficului. Coloanele de maşini s-au întins de la bariera ce marchează trecerea de cale ferată pe strada Mărăşeşti, spre şoseaua de centură, pe sensul de ieşire spre Sebeş, până în zona afectată. Potrivit IPJ Alba, s-a reuşit deblocarea şoselei, în jurul orei 18.00, însă circulaţia se desfăşura în continuare cu greutate.

Şoferii ne-au sesizat în jurul orei 15.00 că traficul a fost blocat parţial de mai bine de o oră, iar autovehiculele erau dirijate alternativ de oamenii legii. Au fost semnalate coloane de maşini şi pe celălalt sens de mers, dincolo de podul peste Mureş.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax