Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Circulație schimbată pe autostrada A1 Sebeș-Sibiu la Șelimbăr, pentru conectare cu noul lot spre Boița. Atenționări pentru șoferi

Publicat

Circulația la nodul Șelimbăr de la capătul autostrăzii A1 sens Sebeș-Sibiu a fost modificată de miercuri, 31 august. Modificările sunt necesare pentru conectarea la noul lot Sibiu-Boița.

”Începând de azi, 31 august, se modifică circulația în nodul Șelimbăr, la capătul autostrăzii A1, în județul Sibiu.

Astfel, la ieșirea de pe autostradă, circulația din direcția Sebeș va fi redirecționată prin noul sens giratoriu construit la intersecția cu DN1 (Sibiu – Brașov).

Traficul va fi oprit pe breteaua temporară de ieșire spre Brașov, pe care se desfășura circulația până acum. Intrarea pe autostradă de pe DN1 din direcția Brașov nu este afectată de aceste modificări.

Aceste modificări sunt necesare pentru lucrările de conectare a noului lot de autostradă dintre Sibiu și Boița la infrastructura rutieră existentă”, a anunțat DRDP Brașov.

sursă: DRDP Brașov / Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax