Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

„Cireșarii” din comuna Livezile, județul Alba, calificați în semifinalele Cupei Satelor la fotbal. Zero goluri primite în grupă

Publicat

Performanță istorică pentru reprezentanta județului Alba la Cupa Satelor. Echipa comunei Livezile s-a calificat în semifinalele competiției, și au mari șanse la câștigarea titlului de campioni după ce nu au primit niciun gol în faza grupelor.

În acest final de săptămână, 12-14 mai, se desfășoară la Baia de Fier, județul Gorj, turneul final al Cupei Satelor, competiție organizată de Federația Română de Fotbal, dedicată micilor fotbaliști care provin din mediul rural.

În dimineața zilei de sâmbătă s-a încheiat faza grupelor, iar reprezentanta județului Alba, comuna Livezile, s-a clasat pe prima poziție în grupa B, rezultat care o propulsează în semifinalele turneului.

Aceștia au reușit trei victorii din trei posibile, fără să încaseze niciun gol.

Rezultatele „Cireșarilor”:

  • UAT Băneasa – UAT Livezile 0-3
  • UAT Livezile – UAT Mârșani 3-0
  • UAT Bucșani – UAT Livezile 0-1

În cursul zilei de sâmbătă, la ora 17:00 este programată semifinala celor din Livezile, împotriva ocupantei locului doi în grupa A, comuna Maieru.

În cazul unei victorii în semifinale, echipa din Alba va juca duminică în finala turneului, de la ora 11:30. În schimb, dacă vor pierde meciul împotriva celor de la Maieru, „Cireșarii” vor disputa finala mică, tot duminică, cu începere de la ora 10:30.

Cele două finale (mică și mare) vor fi transmise live pe platforma FRF.tv.

foto: Facebook Împreună suntem fotbal

clasament: captură frf.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax