Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CJ Alba: Curs de marketing, comunicare şi valorificarea produselor tradiţionale pentru fermierii din judeţ

Publicat

Consiliul Județean Alba organizează, marți și miercuri, la Alba Iulia, un curs de marketing, comunicare și valorificare a produselor tradiționale, la care vor participa 30 de fermieri din județul Alba.

Cursul, ce va fi susținut de lectori ai Fundației Civitas, are ca scop pregătirea fermierilor pentru o mai bună valorificare și diversificare a produselor agricole, cuprinzând atât elemente teoretice, cât și practice. El va reuni 30 de fermieri de pe cuprinsul întregului județ, membri ai Asociației Județene a Crescătorilor de Bovine, ai Asociației Județene a Producătorilor de Produse Tradiţionale şi Ecologice, ai Conviviumului Slow Food Alba Transilvania, precum și producători ce-și valorifică produsele în piața volantă din Alba Iulia.

Cursanții vor dobândi tehnici de comunicare și marketing, precum și cunoștințe noi privitoare la produsele tradiționale și cele ecologice. Cursul se va desfășura într-o manieră interactivă, bazată pe dialog, o parte însemnată a sa fiind alocată studiilor de caz și exemplelor concrete.

„Acest curs continuă seria de evenimente dedicate dezvoltării spațiului rural. Obiectivul său principal este acela de-ai ajuta să se dezvolte pe micii producătorii din județul Alba. Cursul le va oferi câteva cunoștințe despre cum sa-și prezinte marfa și cum să o valorifice mai bine, prezentându-le și exemplele practice ale altor fermieri din țară care au reușit în acest domeniu”, a spus Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba.

Cursul se va desfășura marți și miercuri, la sediul Consiliului Județean Alba, începând cu ora 9.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax