Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

CJ Alba investește în ONG-urile partenere și în dezvoltarea turistică a județului. Vezi banii aprobați pentru 2012

Publicat

Consiliul Județean Alba se arată darnic în acest an și investește în promovarea și dezvoltarea turistică a județului nostru, neuitând însă nici de organizațiile non-guvernamentale la care este partener. Doar pentru activități cultural-artistice  și materiale turistice, consilierii au aprobat în ultima ședință suma totală de 1.288.000 lei, în timp ce sume considerabile alocate reprezintă cotizații ale instituției publice pe anul 2012, către ONG-uri.

Asociația Țara Vinului va primi de la CJ Alba o cotizație în valoare de 475,000,00 lei, iar Agenția pentru Dezvoltare Centru – ADR – alți 371,520,00 lei. CJ Alba cotizează și la Asociația Producătorilor de Produse Tradiționale Alba Transilvania cu suma de 79.000,00 lei.

În vederea susținerii activităților de promovare și dezvoltare turistică, CJ Alba alocă pentru organizarea Festivalului Iernii, 100.000 lei, iar alte sume considerabile sunt investite în târguri, campinguri, evenimente și festivaluri.

Vedeți în imaginile de mai jos lista completă cu banii alocați de CJ Alba către ONG-urile partenere și pentru activități de promovare a județului în 2012:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax