Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

CJ Alba: Marţi se finalizează lucrările de asfaltare la drumul județean ce traversează Valea Lungă. Valoarea lucrărilor este de 550.000 lei

Publicat

Lucrările de asfaltare a drumului judeţean 142K, ce traversează comuna Valea Lungă din județul Alba vor fi finalizate în cursul zilei de marți. Tronsonul reabilitat are o lungime de aproximativ 3 km, iar valoarea lucrărilor executate este de 550.000 lei, bani alocați de Consiliul Județean Alba.

Președintele Consiliului Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel și vicepreședintele Alin Cucui s-au deplasat marţi la Valea Lungă pentru a examina stadiul lucrărilor care se efectuează la drumul județean 142K, drum ce traversează comuna Valea Lungă.

Pe acest drum se execută lucrări de turnare a unui nou covor asflatic, pe o lungime de circa 3 km, pe sectorul cuprins între intersecția cu DN 14B (Blaj-Mediaș) și ieșirea din Valea Lungă, înspre localitatea Tăuni. Valoarea lucrărilor executate este de aproximativ 550.000 lei, fonduri suportate în întregime din bugetul Consiliului Județean Alba.

Lucrările se vor finaliza în cursul zilei de marți.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax