Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Transportatorul „Livio Dario” solicită revocarea parţială a unei hotărâri prin care i-au fost eliminate două trasee din judeţul Alba


Publicat

În atenţia consilierilor judeţeni este adusă din nou, joi, problema Regulamentului și Caietul de sarcini privind programul de Transport Județean de Persoane prin curse regulate, aprobat în şedinţa din 27 noiembrie. Reprezentantul firmei „Livio Dario” a solicitat reintroducerea a două trasee în transportul judeţean şi revocarea parţială a hotărârii de CJ în acest sens. În proiectul prezentat consilierilor în 24 ianuarie, însă, se propune respingerea acestor demersuri.

Reamintim că, la supunerea la vot a proiectului de hotărâre fin 27 noiembrie privind Regulamentul și Caietul de sarcini privind programul de Transport Județean de Persoane prin curse regulate, ședința de CJ Alba a fost însoţită de discuții în contradictoriu. Transportatorii nu erau de acord cu eliminarea unor trasee din programul de transport județean, ca urmare a introducerii acestora în AIDA – Transport Local.

Patronul firmei „Livio Dario”, Aurel Poptean, este nemulțumit de faptul că traseele Alba Iulia – Sântimbru – Obreja şi Alba Iulia – Sântimbru – Mihalț au fost scoase din programul de transport județean și introduse în AIDA – Transport Local. Prin această măsură, transportatorul care asigură în prezent aceste trasee a pierdut rutele respective. A arătat că traseele ar putea fi incluse atât în programul de transport județean, cât și în cel local.

Într-o plângere prealabilă, acesta arată invocă faptul că nu au fost respectate unele prevederi ale Legii serviciilor de transport public local (92/2007), potrivit cărora consiliile judeţene au ca atribuţie, printre altele, stabilirea traseelor principale şi secundare şi a programelor de transport privind transportul public de persoane prin curse regulate, iar modificarea privind eliminarea celor două trasee a fost făcută de Compartimentul transporturi din cadrul CJ, încălcându-se principiul simetriei. De asemenea, deşi, unităţile administrativ-teritoriale au dreptul legal de asociere, pentru constituirea unor asociaţii de dezvoltare intercomunitară pentru furnizarea/prestarea în comun a serviciilor comunitare în utilităţi publice, reprezentantul firmei arată că eliminarea celor două trasee echivalează cu depăşirea competenţelor autorităţilor şi imixtiune a celor locale şi atribuţiile CJ Alba.

Tot şedinţa din noiembrie, reprezentanții CJ Alba au precizat că decizia scoaterii acestor trasee din programul județean este bazată pe hotărâri ale Consiliilor Locale (CL Mihalţ a decis aderarea la AIDA-TL).

„Fiecare CL a făcut dezbateri publice la care au participat și operatorii de transport. În consecință, hotărârile de Consiliu Local, atât timp cât nu sunt atacate în contencios administrativ, sunt o voință proprie a Consiliilor Locale și ele activează într-un program comun de transport”, a fost declaraţia reprezentantului Direcţiei Tenhice, Dan Popescu.

În şedinţa din 24 ianuarie, se propune respingerea plângerii prealabile formulate de „Livio Dario” prin care solicită revoarea parţială a HCJ din 27 noiembrie.ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

9 Comentarii

9 Comments

 1. Canciu Lucica

  luni, 21.01.2013 at 08:38

  Stimati domni,
  Scoaterea traseului Alba – Santimbru din programul de transport al Sc Livio Dario ar fi o decizie justa , exclusiv in interesul calatorilor . Zilnic, pe aceasta ruta , in special la cursa de 15,30 Alba – Blaj , intr-un autobuz de 60 locuri , circula inghesuiti ca ” sarmalele ” , fara pic de confort si siguranta, cca 100 persoane pana la Coslariu . Desi am sesizat in nenumarate randuri , atat conducerea societatii de transport cat si alte autoritati competente in domeniu, problema nu s-a rezolvat, ocazional, uneori, se mai introduce inca un microbuz pana la Coslariu . Raspunsul „sefei ” de la Livio Dario este revoltator : ” daca nu va convine, circulati cu taxiul „!!!!! cei de la Livio Dario manifesta un dispret total fata de abonati/ calatori, un motiv in plus pentru a fi scosi total , daca se poate , din programul de transport judetean , intrucat prin comportamentul lor, impus si soferilor, nu merita sa presteze un asemenea serviciu public.
  Cu respect
  Lucia Canciu

 2. Vasile

  luni, 21.01.2013 at 12:12

  Stimata doamna, si eu fac naveta pe aceeasi ruta cu d-voastra si am incercat si alte firme cum ar fi cele de pe Tarnaveni-Alba, Cetatea de Balta-Alba, chiar si trenul si de multe ori am stat la cursa de Tarnaveni care uneori chiar nu a circulat. Ma uit la d-voastra, cand sunt si eu in autobuz, si va vad ca intodeauna stati pe scaun, relaxata, neinghesuita, cred ca aveti totusi o problema persoanla cu Livio Dario, cei care ne duc si aduc de la serviciu in conditii normale si civilizate.

  • Canciu Lucica

   luni, 21.01.2013 at 13:28

   Nu am o problema personala cu Livio Dario, pt ca nu sunt in concurenta cu ei ( chiar ii admir pentru modul in care au reusit in afaceri) iar nemultumirile mele legate de cursa de la 15,30 inspre Coslariu- Blaj , aduse de nenumarate ori si la cunostiinta reprezentantilor operatorului de transport , reprezinta , in fapt, nemultumirile a peste 99% dintre navetistii si calatorii care circula la aceasta ora( ceea ce cred ca nu este cazul d-lui vasile ) , Sunt oameni care zilnic stau in picioare, desi platesc abonamentul /biletul integral , dar acestia nu au timp sa faca comentarii pe net ( ca noi ) . Iar cu referire la scaunele din autobuzul de 15,30 orice se poate spune, numai faptul ca sunt comode, relaxante si neinghesuite nu , asta daca esti corect si nu ai vreun interes personal la Livio Dario !.

 3. cornel

  luni, 28.01.2013 at 22:09

  In legatura cu afirmatiile aduse de catre navetista Canciu Lucica catre firma de transport Livio Dario din alba iulia,ca eu Cornel din Blaj am facut naveta pe traseul Blaj-Alba de peste 22de ani cu trenul,cu firma Titanic,Excelent Trans si de cand a castigat licitatia firma Livio Dario fac cu dansii deoarec. are autocare performante si de fiecare data cand suntmai multi calatori suplimenteazacu o masina .O rog pe aceasta reclamanta ca daca lucreza la firma de stat si incepe serviciul la ora 8:00ai il termina la ora 11:00 sau 12:30 de mai multe ori,rog conducerea firmei unde lucreaza sa-i dea de lucru casa nu mai aiba timp de facut reclamatii la adresa unei firme renumite ca Livio Dario deoarece eu lucrez la patron si nu vreau din cauza acestei reclamante sa ramanem fara acest transport de nota 10. Cu respect Cornel.Multumesc.

  • Canciu Lucica

   marți, 29.01.2013 at 13:47

   Nu va mai inversunati d-lor de la Livio Dario sa scrieti sub tot felul de pseudonime ( Vasile, Cornel ). Daca sunteti intr-adevar un navetist, fiti cel putin de buna credinta si scrieti-va numele adevarat. Inca nu ati inteles ca singura mea nemultumire legata de transportatorul Livio dario a privit cursa de 15,30 inspre Coslariu – Blaj? Acum , se pare ce aceasta problema s-a rezolvat, multumim firmei pentru intelegere si speram ca nu vor mai aparea , decat ocazional, astfel de „nemultumiri „. Va doresc succes !

 4. simo

  marți, 29.01.2013 at 20:01

  Si eu am circulat de foarte putine ori cu Livio Dario, dar mereu am avut probleme. In a doua zi dupa ce si-a mutat statia pentru Sebes (Palatului Copiilor langa Electrica – in perioada cand se lucra la pasarela), am vrut sa merg la Sebes. Evident ca impreuna cu vreo opt persoane (unele chiar navetiste dar care nu stiau nici ei ca s-a schimbat statia – nu aparea niciun afis care sa indice aceasta modificare) am stat (intr-o ploaie torentiala) in statia pe care o stiam. La un moment dat soferul din cursa Sebes Alba trece prin fata noastra si intra in parcarea de la Electrica (fara a semnaliza, sau a ne atentiona ca stam ca prostii in ploaie …) Evident de sub umbrele nu l-am urmarit ci doar am tot asteptat sa se intoarca asa cum o facea zilnic. La un moment dat o doamna (cu abonament!) obesrva ca in fata la Electrica nu mai este autobuzul Livio Dario, faza la care suna imediat la firma, unde o cucoana foarte obraznica ii spune ca urmatorul autobuz e peste o ora si trebuia sa se informeze ca s-a mutat statia! Decat sa stau in ploaie inca o ora impreuna cu inca 3 persoane (ele cu abonament platit) am mers cu taxiul pana in Sebes.
  La Blaj am fost de doua ori cu Livio Dario, o data cu um microbuz in care am stat in picioare pana la Sintimbru (pentru ca nu aveam abonament nu mi s-a permis sa urc pana nu s-au urcat „navestistii”) si o alta data cu un autocar cand cu greu am stat pe scaun, mi-a ocupat locul un domn care facea naveta la Coslariu si care mi-a tinut loc!!!!!

  • Canciu Lucica

   miercuri, 30.01.2013 at 08:07

   Ce mai ziceti d-lor de la LivioDario – Vasile, Cornel sau cum veti mai semna – continuati sa insinuati ca eu as fi singura persoana nemultumita de serviciile publice oferite de firma dvs ????? S-ar putea sa ajungeti la concluzia ( daca inca nu ati ajuns ) ca sunt totusi de buna credinta , iar spiritul civic de care am dat dovada nu ar fi trebuit sa va tulbure atat de mult, dimpotriva, o mare firma si de renume cum sustineti ca sunteti dvs, isi asuma unele nereguli ( firesti) in organizarea activitatii si incearca sa la remedieze, nu se cearta si nu poarta controverse ( „mascate ” sub diferite nume) cu beneficiarii serviciilor sale, pt ca rezultatul ar putea fi si mai daunator imaginii si „marelui renume „al firmei !!!!

 5. moderatorul de serviciu

  marți, 19.03.2013 at 00:26

  @daniel, daniela samd. Comentariul tau nu are legatura cu subiectul reclamatiei. Ce a facut semnatarul comentariului la cluj nu are legatura cu ce face livio Dario in Alba. De aceea nu se publica. Raspunde la obiect nu prin lovituri paralele cu tema discutiei.

 6. marius comsa

  miercuri, 20.03.2013 at 22:24

  In legatura cu afirmatiile aduse de catre navetista Canciu Lucica catre firma de transport Livio Dario din alba iulia,ca eu din Blaj am facut naveta pe traseul Blaj-Alba cu trenul,cu firma Titanic,Excelent Trans si de cand a castigat licitatia firma Livio Dario fac cu dansii deoarece, are autocare performante si de fiecare data cand suntmai multi calatori suplimenteazacu o masina .O rog pe aceasta reclamanta ca daca lucreza la firma de stat si incepe serviciul la ora 8:00 si il termina la ora 11:00 sau 12:30 de mai multe ori,rog conducerea firmei unde lucreaza sa-i dea de lucru ca sa nu mai aiba timp de facut reclamatii la adresa unei firme renumite ca Livio Dario deoarece eu lucrez la patron si nu vreau din cauza acestei reclamante ********* Va multumesc Livio Dario ca existati,succes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

ACTUALITATE

CFR Cluj a învins Universitatea Craiova și este CAMPIOANA României! Va fi singura echipă din LIGA 1 în UEFA Champions League

Publicat

CFR Cluj a reușit să învingă pe terenul celor de la Universitatea Craiova în finala campionatului, scor 3-1. Trupa din Gruia își trece în cont al treilea titlu consecutiv în Liga 1, ajungând la șase astfel de trofee.

CFR Cluj este campioana României și va fi singura reprezentată din Liga 1 în UEFA Champions League.

https://www.facebook.com/cfr1907/

Vezi golurile din meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj pe Cluj24.ro

Chiar dacă Universitatea Craiova a reușit să deschidă rapid scorul, în minutul 10, după șutul fantastic trimis de Dan Nistor, elevii antrenați de Dan Petrescu au pus repede stăpânire pe joc și au fost echipa mai solidă pe tot parcursul partidei.

CFR Cluj a reușit egalarea chiar înainte de pauză, pe fondul unui joc mai consistent.

Craiovenii egalează prin Vinicius, care a trimis o lovitură de cap imparabilă, scorul de la pauză fiind egal, 1-1.

A doua repriză a început tot cu CFR Cluj în atac, oaspeții reușind să înscrie prin celălalt fundaș central, Kevin Boli, după o altă lovitură de cap.

Elevii antrenați de Dan Petrescu nu au foarte mult timp la dispoziție să sărbătorească acest succes, deoarece în perioada 18-19 august vor începe o nouă aventură europeană. CFR Cluj va juca în primul tur preliminar din UCL și va fi cap de serie. Tragere la sorți va avea loc pe 9 august.

foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

ECHIPELE DE START

Universitatea Craiova: Pigliacelli (p) – Vlădoiu, Cosic, Acka, Văteljelu – Nistor, Mateiu, Cicâldău – Bărbuț, Koljic, Mihăilă.
Rezerve: Popescu (p) – Mitran, Bălașa, Ivanov, Qaka, Ivan, Vangenin, Baiaram, Nițu.

Antrenor: Cristiano Bergodi

CFR Cluj: Arlauskis (p) – Burcă, Vinicius, Boli, Camora – Itu, Bordeianu, Deac – Omrani, Rondon, Joca.
Rezerve: Rus (p) – Cestor, Denis Ciobotariu, Hoban, Luis Aurelio, Chipciu, Pereira, Petrlia, Costache.

Antrenor: Valeriu Bordeianu

Au marcat: Dan Nistor (’10) / Vinicius (’36), Boli (’56), Deac (’77)

Stadion: „Ion Oblemenco” (Craiova)

Arbitru: Ovidiu Hațegan (Arad) / Asistenți: Octavian Șovre (Satu Mare) și Vasile Marinescu (București)

CFR Cluj este campioana României pentru a șasea oară în istorie. 2008, 2010, 2012, 2018, 2019 și 2020 sunt anii în care trupa din Gruia a câștigat cel mai important trofeu din Liga 1.

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Se schimbă buletinele: Cardul de sănătate, inclus în noua carte electronică de identitate. Legea, promulgată de Iohannis

Publicat

carte-de-identitate

Legea prin care vor putea fi eliberate cărți de identitate electronice a fost promulgată de președintele Klaus Iohannis. După introducerea cărții electronice de identitate nu va mai fi folosit cardul de sănătate.

Actul normativ prevede modificarea mai multor acte normative referitoare la evidenţa persoanelor şi actele de identitate ale cetăţenilor români, în sensul asigurării condiţiilor necesare pentru ca titularul unui document electronic să se autentifice online, pentru a beneficia de diverse servicii electronice – bancare, fiscale, sociale, financiare, educaţie etc.

Legea mai prevede instituirea unei excepţii de la regula eliberării actului de identitate începând cu vârsta de 14 ani. Astfel, opţional, numai la solicitarea părinţilor/reprezentanţilor legali se poate elibera o carte de identitate simplă sau o carte electronică de identitate, indiferent de vârsta copilului.

O altă prevedere a legii este punerea în circulaţie a unui nou document de identificare, astfel încât să asigure cetăţenilor garanţii suplimentare de securitate, iar instituţiilor de drept public sau privat certitudinea că persoana care prezintă actul de identitate este titularul datelor de identificare înscrise pe respectivul document.

Ce date vor fi eliminate din cip

Actul normativ mai prevede modificarea conceptului anterior privind conţinutul de date al cărţii electronice de identitate, prin eliminarea din cip a informaţiilor referitoare la calitatea de asigurat în sistemul public al asigurărilor sociale de sănătate, astfel încât în viitorul document electronic de identitate să fie înscrise numai datele de identificare ale titularului, certificatul emis de MAI, înscris într-un singur cip, va asigura “funcţionalitatea” de card de sănătate.

Legea stipulează şi posibilitatea de a opta pentru eliberarea unei cărţi electronice de identitate sau a unei cărţi de identitate simple, care nu va conţine niciun cip, precum şi stabilirea unor termene de valabilitate a actelor de identitate, în funcţie de vârsta titularului, în scopul surprinderii modificărilor fizionomiei titularului.

Perioada de valabilitate a cărţii de de identitate provizorie este de 45 de zile, mai prevede proiectul.

Părinţii pot solicita un act de identitate pentru copii, indiferent de vârstă

Potrivit legii, “prin act de identitate se înţelege cartea de identitate, cartea de identitate simplă, cartea electronică de identitate, cartea de identitate provizorie şi buletinul de identitate, aflate în termen de valabilitate”.

Opţional, se poate elibera carte de identitate simplă sau carte electronică de identitate înainte de împlinirea vârstei de 14 ani, la solicitarea unuia dintre părinţi, a reprezentantului legal, a persoanei desemnate din cadrul serviciului social, public sau al unui organism privat acreditat, destinat protecţiei speciale a copilului, separat temporar sau definitiv de părinţi, unde se află minorul, sau a persoanei căreia i-a fost dat în plasament copilul.

Cartea electronică de identitate permite titularului autentificarea în sisteme informatice ale Ministerului Afacerilor Interne şi în sisteme informatice ale altor instituţii publice sau private, precum şi utilizarea semnăturii electronice, în condiţiile legii.

Prin autentificare se înţelege procedura prin care i se permite unei persoane ce posedă legal un anumit set de date create în acest scop să se identifice într-un sistem informatic, în interes propriu sau în relaţia sa cu persoane juridice de drept public ori de drept privat.

De la data realizării condiţiilor tehnice pentru eliberarea cărţii electronice de identitate, cartea de identitate simplă şi cartea electronică de identitate se eliberează:

* cu valabilitate de 2 ani, pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 0 şi 14 ani;

* cu valabilitate de 4 ani, pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 14 şi 18 ani;

* cu valabilitate de 10 ani, după împlinirea vârstei de 18 ani;

* cu valabilitate nelimitată, după împlinirea vârstei de 60 de ani, pentru cartea de identitate simplă.

De la data realizării condiţiilor tehnice pentru eliberarea cărţii electronice de identitate, cetăţenii români pot opta pentru eliberarea: unei cărţi electronice de identitate sau a unei cărţi de identitate simple, se arată în lege.

Cartea de identitate simplă conţine date în format tipărit şi în format inscripţionat prin tehnici speciale, precum şi elemente de particularizare şi de siguranţă.

După personalizarea şi transmiterea cărţii electronice de identitate şi a cărţii de identitate simple la autoritatea competentă să le elibereze toate datele stocate în bazele de date de producţie se şterg imediat prin procedură automată şi ireversibilă.

Cetăţenii români cu domiciliul în România aflaţi temporar în străinătate pot depune cerere pentru eliberarea actului de identitate la misiunea diplomatică sau oficiul consular al României din străinătate, în cazul în care, din motive obiective, nu se pot deplasa la serviciul public comunitar de evidenţă a persoanelor de la locul de domiciliu sau reşedinţă, cu excepţia cererii pentru eliberarea unei cărţi de identitate provizorii, precum şi la serviciul public comunitar de evidenţă a persoanelor, prin împuternicit, pe bază de procură specială autentificată la misiunea diplomatică sau oficiul consular al României din ţara respectivă.

Sursă: Agerpres

 

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Noile reguli de acordare a concediului medical pentru persoanele aflate în carantină sau izolare. Detalii de la CNAS

Publicat

Noile reguli de acordare a concediului medical pentru persoanele aflate în carantină sau izolare au fost puse în dezbatere publică de Casa de Asigurări de Sănătate.

Proiectul prevede că persoanelor pentru s-a instituit măsura carantinei sau izolării până la data intrării în vigoare a Legii nr. 136/2020, dar pentru care nu au fost emise certificatele de concediu medical în această perioadă, acestea li se pot acorda, potrivit reglementărilor: „pentru persoanele care se află în carantină sau izolare instituită până la data intrării în vigoare a prezentei legi, certificatele de concediu medical se acordă potrivit actelor normative în vigoare la data acordării”.

Pentru persoanele aflate în carantină, indiferent de locul în care aceasta a fost instituită, cât și pentru persoanele pentru care s-a impus măsura izolării, certificatele de concediu medical se eliberează de medicul de familie, pe baza documentelor eliberate de direcțiile de sănătate publică în care sunt menționate și perioadele pentru care au fost instituite măsurile de carantină sau izolare.

Începând cu data de 21 iulie 2020, după intrarea în vigoare a Legii nr. 136/2020, persoana asigurată pentru care a fost instituită măsura izolării într-o unitate sanitară beneficiază de concediu medical eliberat de medicul curant la externarea din spital. Medicul curant poate elibera concediu medical la externare până la împlinirea termenului maxim al perioadei de izolare, care decurge de la momentul internării sau pe o perioadă stabilită de acesta.

În situația în care, după expirarea concediului medical acordat la ieșirea din spital, starea de sănătate a persoanei nu permite reluarea activității, medicul de familie poate prelungi concediul medical pentru aceeași afecțiune, pe durata recomandată în scrisoarea medicală eliberată de medicul curant din spital.

În situația în care medicul curant nu a eliberat concediu medical la externare, pentru perioada în care persoana asigurată este izolată la domiciliu sau la locația declarată de aceasta, certificatul de concediu medical pentru aceeași afecțiune se acordă de medicul de familie care monitorizează starea de sănătate a persoanei prin intermediul consultațiilor medicale la distanță. În această situație, certificatul de concediu medical se eliberează după ultima zi a încetării perioadei de izolare, dar nu mai târziu de 30 de zile calendaristice de la această dată.

Pentru persoanele asigurate pentru care s-a instituit măsura carantinei, în condițiile Legii nr. 136/2020, certificatele de concediu medical pentru carantină se eliberează de medicii de familie, după ultima zi a încetării perioadei de carantină, pe durata stabilită prin documentul eliberat de direcția de sănătate publică, dar nu mai târziu de 30 de zile calendaristice de la data încetării perioadei de carantină. Dacă perioada de carantină depășește 90 de zile, nu este necesar avizul medicului expert al asigurărilor sociale pentru  acordarea concediului medical.

sursă: cnas.ro

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Biblioteca Județeană din Alba Iulia își reia activitatea. Angajații au avut rezultate negative la testele COVID

Publicat

Reprezentanții Bibliotecii Județene ”Lucian Blaga” din Alba Iulia anunță că vor fi reluate, de marți, serviciile de împrumut de cărți, după ce toți angajații instituției au avut rezultate negative la testele COVID. Reamintim că vineri, activitatea bibliotecii a fost suspendată, după ce o angajată a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus.

Managerul Bibliotecii, Silvan Stâncel, a transmis că întreaga echipă a bibliotecii noastre a fost testată pentru COVID-19 și că rezultatul a fost negativ pentru fiecare dintre angajați.

”Suntem bine și abia așteptăm să redeschidem porțile și activitățile de împrumut. Ne este foarte dor de toate proiectele de animație culturală pentru cei mici și cei mari și regretăm că pentru moment frumoasele întâlniri în cadrul bibliotecii nu mai pot avea loc. Privim cu realism întreaga situație, ne adaptăm și luăm cele mai bune și pragmatice decizii pentru comunitatea pe care o deservim, atât cât ne este posibil. Marți, 4 august 2020, redeschidem serviciile de împrumut și prin urmare vă așteptăm cu drag la bibliotecă pentru a împrumuta cărți frumoase, dar mai ales valoroase”, a spus Silvan Stâncel.

A fost făcută dezinfecție, vineri, în toate spațiile bibliotecii.

”Spațiile sunt dezinfectate, procedura de deservire a publicului respectă toate normele posibile și imposibile de prevenție și protecție anti-Covid, colegele bibliotecare sunt extrem de atente în acest sens, cărțile restituite intră în carantină conform legii pentru a elimina orice risc, deci totul este pregătit și vă așteptăm”, a mai spus managerul bibliotecii.

Angajata depistată pozitiv se simte bine și ”va reveni la serviciu la momentul potrivit”, a precizat Stâncel.

 

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate