Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CJ Alba sprijină activitățile sportive din județ: Finanțare de 300.000 de lei pentru CSU Alba Iulia și Clubul Sportiv de Volei Alba-Blaj

Publicat

Consiliul Județean Alba sprijină și în acest an activitățile sportive din județ, iar în acest sens intenționează să finanțeze Clubul Sportiv de Volei Alba-Blaj și Clubul Sportiv Universitatea Alba Iulia cu suma totală de 300.000 lei. Proiectul de hotărâre prin care vor fi alocați acești bani va fi supus la vot, joi, în ședința de CJ.

În calitate de membru fondator, Consiliul Județean Alba intenționează să suplimenteze cotizația de asociat pe anul 2012, către Clubul Sportiv Alba Iulia-Blaj, cu suma de 200.000 lei. Activitățile intreprinse în cadrul clubului vizează promovarea acestei discipline sportive, practicarea ei la nivel de masă, promovarea talentelor și stimularea sportului în rândul locuitorilor județului Alba.

Alți 100.000 de lei vor reveni Clubului Sportiv Universitatea Alba Iulia, în vederea susținerii activității competiționale în anul 2012. Cu acești bani, sportivii vor fi ajutați să participe la competiții naționale și internaționale și să desfăşoare activități sportive de performanță. Clubul funcționează în ramurile atletism, baschet și rugby.

Tot în ședința de CJ de joi va fi supus aprobării și un act adițional la acordul de asociere al județului Alba cu Asociația Județeană de Fotbal Alba pentru realizarea activităților din campionatul Ligii a IV-a, a celui județean și a competițiilor de copii și juniori. Prin introducerea acestui act adițional, CJ Alba va avea premisele legale pentru a continua finanțarea Asociației.

„În condițiile Legii educației fizice și sportului, modificată și completată, asociațiile județene de fotbal pot fi susținute financiar în baza unor contracte, cu sume alocate din bugetele locale, pentru finanțarea programelor structurilor sportive de drept privat fără scop lucrativ”, se arată în raportul de specialitate prezentat consilierilor județeni.

Sprijinul financiar alocat de către CJ Alba Asociației va fi suplimentat cu suma de 200.000 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax