Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Pacienții medicilor de familie care nu au semnat cu CJAS se pot prezenta la spitalele din Alba FĂRĂ TRIMITERE

Publicat

Un număr de 125 de medici de familie din județul Alba au semnat actele adiţionale cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, adică 64% din totalul de 196 care sunt în relaţii contractuale cu CJAS. 

Potrivit reprezentanților CJAS Alba, cei 71 de medici care nu și-au prelungit contractele o vor putea face la o dată anunţată ulterior de casele de asigurări de sănătate.

Aceștia au precizat că pacienții medicilor care nu au semnat cu CJAS Alba se pot prezenta la Unitatea de Primiri Urgențe Alba sau la camera de gardă fără a fi nevoie de bilet de trimitere. Oamenii din zona munților Apuseni se pot prezenta la spitalele din Abrud sau Cîmpeni.

„Perioada de semnare a actelor adiționale de prelungire pentru trimestrul I al anului 2018 a contractelor încheiate de furnizorii de servicii medicale cu casele de asigurări de sănătate s-a încheiat. Furnizorii de servicii medicale care nu au semnat actele adiţionale vor putea intra în relaţii contractuale cu casele de asigurări de sănătate în baza unor contracte cu durata determinată (până la 31 martie a.c.) ce vor putea fi încheiate la o dată anunţată ulterior de casele de asigurări de sănătate”, transmite CNAS, într-un comunicat.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax