Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CJSU Alba: Măsuri pentru protejarea populației afectate de inundațiile din comuna Ighiu. Produse și bunuri solicitate

Publicat

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Alba, prin intermediul Instituției Prefectului – Județul Alba, va solicita, de la Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale, distribuirea a 15.000 litri apă plată, 5.000 conserve carne, 5.000 conserve pate, 5.000 conserve legume care vor fi distribuite către Primăria Ighiu și ulterior familiilor sinistrate, în vederea protejării populației afectate în urma inundațiilor înregistrate în perioada 11-12 iunie 2023.

De asemenea, prin redistribuire de la Serviciul de Ambulanță Județean Alba, Substația Aiud, se va aloca o construcție ușoară din elemente modulate la o familie din localitatea Șard.

Instituția Prefectului – Județul Alba va solicita transferul de la Instituția Prefectului – Județul Harghita a următoarelor bunuri de resortul cazarmamentului primite de la Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale și aflate la dispoziția acesteia conform informării cu nr. 9040/13.06.2023, astfel:

  • 180 paturi;
  • 172 saltele pat;
  • 150 pături;
  • 146 saci de dormit;
  • 338 cearșafuri pat;
  • 232 fețe pernă.

Bunurile menționate vor fi distribuite de Instituția Prefectului – Județul Alba către Primăria Ighiu, iar transportul se va asigura de către UAT Ighiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax