Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CL Aiud a prelungit termenului de valabilitate pentru PUG-ul municipiului, pentru a evita întârzieri în autorizarea lucrărilor de construcţii

Publicat

Consilierii locali din Aiud au aprobat, miercuri, în şedinţă extraordinară, prelungirea termenului de valabilitate al „Planului Urbanistic General,Planului de Amenajare Teritorial şi a Regulamentului Local de Urbanism” pentru municipiul Aiud, cu localităţile componente şi aparţinătoare.

S-a propus prelungirea termenului de valabilitate al ”Planului Urbanistic General, Planului de Amenajare Teritorial şi a Regulamentului Local de Urbanism” pentru municipiul Aiud, cu localităţile componente şi aparţinătoare până la aprobarea noului Plan Urbanistic General, dar nu mai târziu de data de 30 decembrie 2015.

Motivul este faptul că societatea care a încheiat contract pentru actualizarea PUG, “Proiect Alba” SA, se află în reorganizare judiciară şi nu a putut duce la îndeplinire la termene obligaţiile contractuale. Pentru a evita întârzieri sau chiar un blocaj în procesul de autorizare a lucrărilor de construcţii, cu consecinţe şi efecte negative inclusiv asupra dezvoltării economice şi a creării locurilor de muncă, s-a apelat la soluţia de prelungire a valabilităţii vechiului PUG.

“Precizăm că în momentul de faţă, aşa după cum am fost informaţi de prestator, documentaţiile sunt pregătite pentru avizare în condiţiile legii”, se precizează în documentaţia proiectului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax