Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

CL Alba Iulia are la dispoziție peste 7.600.000 lei pentru finanțarea unor obiective de investiții în 2013. Vezi unde se vor duce banii

Publicat

Consiliul Local al municipiulului Alba Iulia are la dispoziție suma de 7.623.964,7 lei pentru finanțarea unor obiective de investiții pe anul 2013. Banii ce provin dintr-un credit bancar contractat de CL în 2010 și care nu au fost folosiți în acest an vor fi redistribuiți pentru alte investiții.

În anul 2009 a fost aprobată de către CL Alba Iulia contractarea unui credit bancar în valoare de 10 milioane de euro (42.000.000 lei) pentru finanțarea obiectivelor care s-au dovedit o prioritate pentru comunitatea locală. „Întrucât la această dată plafonul de trageri pentru anul 2012 la nivel național este integral angajat și mai pot fi autorizate trageri din credite contractate de către alte unități administrativ-teritoriale doar în anul 2013, Ministerul Finanțelor Publice a notificat acest fapt autorităților publice locale, pentru care au fost emise autorizări de trageri pentru 2012, în scopul alocării sumelor care nu vor fi utilizate în acest an altor unități administrative teritoriale solicitante. Din analiza procesului investițional a rezultat că suma necesară până la finele anului curent pentru obiectivele de investiții aflate în derulare la acestă dată este de 5.892.063 lei, diferența de 7.623.946,7 lei până la valoarea autorizată pentru 2012 fiind repartizată în 2013”, se arată în raportul de specialitate.

Suma de bani va fi redistribuită către alte obiective de investiții, precum reabilitare centru istoric fortificație Vauban, lucrări de intervenție pe DN1, Sebeș-Alba Iulia, reparații capitale străzi în Alba Iulia, reabilitare rețele de apă și canal în orașul de jos sau pentru reparații de drumuri în Micești, Bărăbanț, Oarda și Partoș.

Consultă integral lista obiectivelor de investiții finanțare în 2013 din creditul aprobat: obiective investitii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax