Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Clădirea în care funcționează Grădinița nr. 6 și Liceul de Muzică din Alba Iulia va intra în reparații capitale

Publicat

Grădinița cu program normal nr. 6 și și Liceul de Muzică din Alba Iulia de pe strada George Coșbuc vor intra în reparații capitale. Consilierii locali vor aproba în următoarea ședință documentația tehnico-economică în vederea demarării investiției evaluată la suma totală de 2.018, 70 mii lei. Durata de realizare a lucrărilor este de 8 luni.

Finanțarea investiției se va face de la bugetul local și alte surse constituite conform legii. Clădirea construită la sfârșitul secolului al XIX-lea, unde își desfășoară activitatea atât grădinița, cât și Liceul de Muzică se află într-o stare avansată de degradare fiind impuse reparații la partea de zidărie, tâmplărie, pardoseli, învelitoare și șarpantă.

Primăria Alba Iulia a contractat, în urma licitației organizate, elaborarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție la respectivul imobil. Principalele lucrări care se vor executa sunt consolidarea generală a clădirii, refuncționalizarea spațiilor astfel încât să servească mai bine funcțiunii de grădiniță și spații de clase prin folosirea beciurilor, a parterului și realizarea de mansardări generale. Clădirea este amplasată pe o suprafață totală de 1492,o2 metri pătrați.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax