Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Clădirile în care funcţionează Universitatea Tehnică la Alba Iulia, date în administrare pe 49 de ani. Motivul

Publicat

sediu UTCN Universitate Tehnica Alba Iulia

Primăria Alba Iulia extinde perioada de administrare a clădirilor ce servesc drept sediu al Universităţii Tehnice Cluj-Napoca, extensia Alba Iulia, de la 20 de ani la 49 de ani.

Motivul este faptul că instituţia de învăţământ intenţionează să facă investiţii în această locaţie, utile pentru procesul de învăţământ superior.

Proiectul intră la aprobare în şedinţa Consiliului Local Alba Iulia de vineri, 29 martie.

Reamintim că Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca – Extensia Universitară Alba Iulia funcţionează oficial în clădirile de pe strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 23, din februarie 2016.

Studenţii au disponibile, pe lângă săli de curs, și laboratoare de specialitate. Spaţiile au fost date în administrarea UTCN pe o perioadă de 20 de ani, cu posibilitate de prelungire, iar acum intervalul este extins la 49 de ani. Reprezentanţii universităţii au explicat că doresc să facă investiţii majore la cele trei clădiri aflate în administrare.

Specializările extensiei din Alba Iulia a UTCN sunt în domeniul construcțiilor de mașini și al mecanicii. Durata studiilor este de patru ani, iar extensia din Alba Iulia are peste 700 de studenţi în ani de studiu diferiţi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax