Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CLASA PREGĂTITOARE: Aproape 100 de copii s-au înscris la școală în etapa a doua. Listele finale se afișează VINERI

Publicat

Înscrierile la clasa pregătitoare s-au închieiat vineri, 17 mai 2013. În cea de-a doua etapă, 98 de cereri au fost depuse la secretariatele școlilor pentru înscrierea în clasa pregătitoare. Listele finale cu toți copii vor fi afișate vineri, 24 mai, la avizierele tuturor școlilor, pe paginile de internet ale acestora și pe site-ul Inspectoratului Școlar.

În prima etapă de înscriere, ce s-a încheiat în 22 aprilie, s-au înscris 2.682 de copii, potrivit inspectorului școlar general adjunct, Marcela Dărămuș. În etapa a doua, ce se desfășoară între 7 și 17 mai, până acum au fost depuse 98 de cereri. În perioada 20-23 mai, cererile depuse sunt analizate și introduse în baza de date, după care vineri vor fi afișate listele finale.

„Au mai rămas locuri în școli, chiar dacă sunt copii care nu au fost înscriși, pot să vină și găsim soluții. Locuri sunt. Nu va rămâne niciun copil neînscris”, a explicat Marcela Dărămuș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax