Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CLASA PREGĂTITOARE: Vezi listele cu elevii înscriși după prima etapă a calendarului de admitere

Publicat

Listele cu elevii înscriși în clasa pregătitoare și în clasa I după prima etapă a calendarului de admitere s-au afișat luni, 29 aprilie, pe avizierele şcolilor, pe site-urile unităților de învățământ şi pe pagina de internet a Inspectoratului Școlar Județean Alba.

Inspectoratul Școlar Județean Alba a postat pe internet lista elevilor înscriși în clasa pregătitoare și clasa I, în jurul orei 14.00. Vezi lista copiilor admiși în prima etapă și lista cu locurile rămase libere după prima etapă de înscriere.

Elevii care nu s-au înscris până în data de 22 aprilie, o vor putea face în cea de-a doua etapă de înscriere se desfăşoară în perioada 7-24 mai şi este destinată doar acelor copii care nu au fost cuprinşi într-o unitate de învăţământ, după prima etapă. Lista finală va fi publică în data de 24 mai.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax