Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Claudiu Răcuci, deputat de Alba: „PNL a corectat o mare nedreptate fiscală marca PSD-ALDE”

Publicat

claudiu racuci

Deputatul PNL de Alba, Claudiu Răcuci, a transmis că partidul din care face parte a corectat „o mare nedreptate fiscală marca PSD-ALDE”.

„După un an de guvernare PSD-ALDE şi după 2 prim-miniştri aruncaţi peste bord, mii de cetăţeni români s-au trezit datori la stat, fără măcar să ştie de ce şi cum au încălcat prevederile fiscale. Degringolada fiscală creată de PSD în ultimul an a produs şi continuă să producă victime în rândul cetăţenilor oneşti, pentru că nici un român nu poate să se conformeze la norme tot mai absurde, care se modifică peste noapte. Numai în anul 2017, Guvernul PSD-ALDE a adus peste 260 de modificări codului fiscal. Cine Dumnezeu poate să ţină ritmul cu aceste modificări?

Împreună cu alţi trei colegi deputaţi din PNL, am înaintat Parlamentului o propunere legislativă privind anularea unor obligaţii fiscale, lege pe care Preşedintele Iohannis a promulgat-o luni, 15 ianuarie 2018. De luni, Legea nr. 29/2018 corectează mai multe nedreptăţi.

Aşadar, noi, cei din PNL, am reuşit să anulăm deciziile de impunere prin care unele persoane fizice s-au trezit datoare la stat pentru unele venituri obţinute din transferul proprietăţilor imobiliare, până la data de 1 iunie 2017. Tot prin aceeaşi lege am reuşit să anulăm şi diferenţele de TVA impuse unor contribuabili, pentru perioade fiscale anterioare datei de 31 decembrie 2016, ca urmare a depăşirii plafonului de scutire de TVA de 220.000 lei. În această ultimă situaţie se aflau mii de contribuabili care muncesc din greu, în special din domeniul creşterii şi comercializării animalelor.

PSD şi ALDE au făcut numai rău românilor în acest ultim an de când au preluat guvernarea. PNL se angajează să îndrepte toate nedreptăţile făcute de această coaliţie nocivă, deşi va nu va fi deloc uşor”, a transmis deputatul Claudiu Răcuci.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax