Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Claudiu Răcuci, deputat PNL de Alba: „Guvernul Dragnea introduce taxă pe autostrăzile făcute din banii noștri”

Publicat

racuci

Claudiu Răcuci, deputat PNL de Alba, aduce critici  la adresa Guvernului Dăncilă, și afirmă că PSD-ALDE repetă aceeași rețetă păguboasă pentru buzunarele românilor – „dă cu o mână și ia cu două mâini”.

”Domnul Teodorovici face pe eroul și ne anunță că va scoate supra-acciza la carburanți, măsură care a fost introdusă de Guvernul Dragnea 2.

Oare ce așteaptă? Să-i fim recunoscători pentru că a scumpit carburanții și toate prețurile de la raft? Însă, așa cum ne-au obișnuit Guvernele PSD, o veste bună este imediat acoperită de o veste și mai proastă!

După ce a promis că scoate acciza suplimentară introdusă de Tudose, Guvernul ne anunță că va introduce taxe de autostrăzi.

Cum să introduci taxe pe autostrăzi care nu au fost construite pe bani privați, ci pe banii noștri sau pe bani europeni! De peste 15 ani, românii plătesc vignetă, au plătit taxă de drumuri cuprinsă în prețul benzinei, taxe de poduri și nu mai știu câte alte taxe pentru a circula pe drumurile din țară.

Acum aflăm că mai vine o taxă, cadou de la ”generosul” Guvern PSD-ALDE! În nicio țară din UE nu există mai multe taxe pentru aceleași servicii publice, așa cum vrea să facă Guvernul Dragnea în România, țară care, culmea, are și cei mai puțini Km de autostradă.”  a declarat deputatul PNL de Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Duma

    vineri, 14.09.2018 at 22:49

    Claudiu who?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax