Connect with us
Publicitate

POLITICA

Claudiu Răcuci, deputat PNL de Alba: „Guvernul PSD-ALDE nu este în stare nici măcar să mai taie o panglică”

Publicat

racuci

Deputatul PNL de Alba, Claudiu Răcuci acuză PSD-ALDE de incompetență și rea-voință, deoarece amână la nesfârșit punerea în circulație a loturilor finalizate din Autostrada Sebeș-Turda.

„Cel care ocupă temporar funcţia de ministru de la transporturi va rămâne în istoria guvernamentală românească la capitolul sfidare, incompetenţă şi bătaie de joc faţă de plătitorul român de taxe. Nu l-am suspectat pe Lucian Șova, atunci când a fost învestit, că este atâta de nepriceput și dezinteresat, însă recent, când a trebuit să ofere explicaţii de ce nu sunt puse în circulaţie două loturi finalizate din Autostrada A10 Sebeş-Turda, acesta a dat din colţ în colţ, furnizând explicaţii care mai de care mai trăsnite: ba că asfaltul este nu ştiu cum, ba că legislaţia are nu ştiu ce probleme, ba că el nu e ca Ponta şi că nu dă drumul la circulaţie pe o autostradă nesigură. Nu a putut însă să explice de ce ani de zile nimeni din Minister nu a vizitat șantierul ca să verifice calitatea lucrărilor, pentru ca România să nu plătească lucrări de mântuială, facute la cele mai mari preţuri din Europa. Autostrada e gata și mașinile circulă pe drumurile naționale de proastă calitate, pe care zilnic mor oameni în accidente rutiere. Știe Șova câte vieți ar fi salvat dacă autostrada era gata?

Ori de câte ori PSD s-a aflat la guvernare, nicio autostradă, nicio cale ferată, niciun pod, port sau aeroport nu au fost construite. Nu s-a dat nici măcar cu vopsea peste cele existente, ca să se acopere rugina! În urma guvernărilor PSD nu au rămas decât datorii mai mari pe care să le plătească românii. Dacă afirmaţiile mele pot fi catalogate mult prea critice, atunci vă fac un cadou scrisoarea doamnei Corina Creţu, Comisarul european care administrează cei mai mulți bani din bugetul UE, care şi-a pus mâinile în cap când a constatat cât de incompetenţi şi veseli sunt miniştri garantaţi de Liviu Dragnea. Abia ce am trecut de jumătatea cadrului financiar de programare 2014-2020 şi noi, românii, ştim deja că vom pierde bani din fondurile europene! Pe cei din PSD-ALDE nu-i interesează fondurile europene pentru că ”nu se pot fura”. Noi la Alba am demonstrat, prin administrațiile locale, mai ales la Alba Iulia, ce înseamnă să știi să folosești acești bani gratuiți în folosul cetățenilor.” a declarat într-un comunicat de presă deputatul PNL de Alba, Claudiu Răcuci.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax