Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Claudiu Răcuci, deputat PNL de Alba: ”Unde este excedentul de la fondul de pensii, domnule Teodorovici?”

Publicat

racuci

Deputatul PNL de Alba, Claudiu Răcuci, acuză coaliția de la guvernare, PSD-ALDE, că ar fi mințit în legătură cu bugetul de penisii și cu excedentul de 2,9 miliarde de lei.

”Luni, 1 aprilie, Ministerul Finanțelor Publice a comunicat datele din execuția bugetară pentru lunile ianuarie și februarie din acest an. Nu ne-a trebuit mult timp și cea mai mare problemă a bugetului mincinos PSD-ALDE a și ieșit la suprafață!

Astfel, dacă PSD-ALDE au mințit că bugetul de pensii va avea un excedent de 2,9 miliarde de lei, aflăm acum că numai în 2 luni bugetul din care se plătesc pensiile are o gaură uriașă, de peste 1,67 miliarde de lei, care crește de la o lună la alta.

Pensionarii nu au de ce să se teamă, pentru că pensiile vor fi plătite, iar majorarea se va face, chiar și cu 8 luni de întârziere. Se va lua de la bugetul de stat și se va acoperi gaura de la fondul de pensii.

Marea problemă este că tot ceea ce face PSD-ALDE este plin de minciună. Dragnea și Teodorovici ar fi trebuit să fie onești și să spună pensionarilor de ce nu le majorează pensiile, de la 1 ianuarie 2019, așa cum spune legea în vigoare. Puteau să vină și să recunoască faptul că guvernează tot mai prost și că banii la buget sunt tot mai puțini.

Pensionarii i-ar fi înțeles că sunt incompetenți și că atâta pot. Dar să păcălească o țară întreagă că economia ”duduie”, că bugetul nu mai poate de atâția bani, când cifrele arată contrariul, este pură sfidare din partea celui mai slab guvern pe care l-a avut România vreodată!” a declarat Claudiu Răcuci într-un comunicat de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax